Error: Okay?

Discussion in 'Site feedback, suggestions, and discussions' started by eric_chaos, Aug 25, 2008.

  1. eric_chaos

    eric_chaos Well-Known Member

    Joined:
    Nov 4, 2007
    Messages:
    3,746
    Likes Received:
    35
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    I got this error when i tried posting. It doesnt make any sense!!!

    Please Register or Log in to view images

  2. SoFreshSoSmooth

    SoFreshSoSmooth New Member

    Joined:
    May 1, 2008
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Yeah I got the same error - I just did the "Go Advanced" and posted from there.
  3. eric_chaos

    eric_chaos Well-Known Member

    Joined:
    Nov 4, 2007
    Messages:
    3,746
    Likes Received:
    35
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    edit: nvm. the post still went through. Its just a weird error
  4. Salarian

    Salarian Banned

    Joined:
    Aug 21, 2008
    Messages:
    165
    Likes Received:
    0
    I had that error and then it quickly went away.
  5. thechungster

    thechungster Super Moderator Emeritus

    Joined:
    Dec 8, 2007
    Messages:
    6,886
    Likes Received:
    4
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    Im getting errors through advanced modes replies.

    Please Register or Log in to view images


    None during quick reply though
  6. bgizzle

    bgizzle Administrator Staff Member

    Joined:
    Sep 13, 2007
    Messages:
    5,100
    Likes Received:
    543
    Device:
    iPhone 6
    this error was fixed a few minutes after i introduced it. if any other errors are coming up, i would appreciate specific information such as the exact error message and/or a screenshot.

Share This Page