Error in script command 1: InstallApp

Discussion in 'iPod touch 1.1.3 Installer.app' started by HitokiriParagon, Feb 17, 2008.

  1. HitokiriParagon

    HitokiriParagon New Member

    Joined:
    Feb 17, 2008
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    When I try to install certain things like MobileScrobbler it gives me a Error in script command 1: InstallApp

    It isn't a disk space issue because I used BossTools to free disk space.
  2. negamaki

    negamaki Member

    Joined:
    Dec 3, 2007
    Messages:
    364
    Likes Received:
    20
    Device:
    iPhone 4S (Black)
    Yea, same thing happened to me when I tried to install islots. Could have
    something to do with the firmware
    I heard .
  3. SkylarEC

    SkylarEC Super Moderator Emeritus Staff Member

    Joined:
    Sep 19, 2007
    Messages:
    6,642
    Likes Received:
    129
    That is a script issue. The offending line would be InstallApp(MobileScrobbler.app) That's the reason why I haven't messed with InstallApp() and UninstallApp() yet.
  4. FalconX52

    FalconX52 New Member

    Joined:
    Jan 13, 2008
    Messages:
    52
    Likes Received:
    1
    Device:
    iPod touch
    so... how do you fix it???
  5. xt3rmin8

    xt3rmin8 New Member

    Joined:
    Feb 11, 2008
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Device:
    3G iPod touch
    same with me when i try to install mobilescrobbler.
  6. Victorxhuang

    Victorxhuang New Member

    Joined:
    Feb 3, 2008
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    I get this too, has anyone tired rejailbreaking it?
  7. Dummy

    Dummy Banned

    Joined:
    Jan 22, 2008
    Messages:
    92
    Likes Received:
    0
    Same here...
    Also when updating (the line is UninstallApp)...
  8. ofp1

    ofp1 New Member

    Joined:
    Jan 4, 2008
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Same here with 3 ipods
    Error in script command 1: UninstallApp

    Trying to install Laberinth and igo games
  9. jpolits

    jpolits New Member

    Joined:
    Jan 15, 2008
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    In another forum somone suggested to reinstall Installer and it worked for me. Just go to the uninstall tab, select installer and select reinstall.
  10. GabrielKnight

    GabrielKnight New Member

    Joined:
    Nov 10, 2007
    Messages:
    69
    Likes Received:
    0
    how to fix that problem Error in script command 1: InstallApp

    Please Register or Log in to view images

Share This Page