Erica's Utilities

Discussion in 'iPod touch' started by romeboards, Oct 29, 2007.

  1. romeboards

    romeboards Active Member

    Joined:
    Oct 2, 2007
    Messages:
    1,297
    Likes Received:
    17
    Device:
    iPhone 3G (Black)
    I haven't seen a thread on this yet, but a new app on the installer update is erica's utilities. if you read the more info its lists them out with some pretty cool stuff, such as saving snapshots directly into the ipods album (although its said that it was only tested on the iphone) and a way to send files to different ihones or ipods. I couldn't really figure out the rest of them but i was wondering if anyone has tried it out yet.
  2. 1337chaos

    1337chaos Well-Known Member

    Joined:
    Sep 27, 2007
    Messages:
    1,375
    Likes Received:
    26
    Device:
    4G iPod touch
    i added the ericas utils and everything but no new icon shows up, it doesnt seem to do anything at all other than take up 2.4 MB of space
  3. SkylarEC

    SkylarEC Super Moderator Emeritus Staff Member

    Joined:
    Sep 19, 2007
    Messages:
    6,642
    Likes Received:
    129
    Erica's Utilities have been around for at least a little while. They are a collection of command line utilities usuable through terminal.

    More information here.
  4. jmiz9000

    jmiz9000 New Member

    Joined:
    Sep 29, 2007
    Messages:
    2,365
    Likes Received:
    19
    Device:
    iPhone 3GS (Black)
    wat is command line utilites
  5. SkylarEC

    SkylarEC Super Moderator Emeritus Staff Member

    Joined:
    Sep 19, 2007
    Messages:
    6,642
    Likes Received:
    129
    Follow the link I provided. The Command Line is Terminal. Type things in and it will do things. Command Line Utilities are more utilities that you can access from using the Terminal in your iPod (assuming you installed it from Installer).
  6. buenomack

    buenomack New Member

    Joined:
    Sep 18, 2007
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    I have term-vt100 installed and i have also installed Erica's utils and Erica's Ported Utilities but I can't use any of the "Erica's" command lines in terminal. Anyone have a solution for this?

Share This Page