Enabling Airplane Mode in iPod touch...

Discussion in 'iOS Jailbreak & Cydia' started by AsianSpark, Dec 23, 2009.

  1. AsianSpark

    AsianSpark Member

    Joined:
    Oct 11, 2009
    Messages:
    100
    Likes Received:
    3
    Device:
    iPhone 5S
    Anybody knows how to PROPERLY enable Airplane Mode on an iPod touch?

    I added this into the Settings-iPod.plist

    The Settings-iPod.plist is located at \private\var\stash\Applications.xxxxx\Preferences.app

    Code:
    	<dict>
    			<key>PostNotification</key>
    			<string>com.apple.preferences.network.airplane-mode-changed</string>
    			<key>alternateColors</key>
    			<true/>
    			<key>cell</key>
    			<string>PSSwitchCell</string>
    			<key>default</key>
    			<false/>
    			<key>defaults</key>
    			<string>com.apple.preferences.network</string>
    			<key>get</key>
    			<string>getAirplaneMode:</string>
    			<key>icon</key>
    			<string>Settings-Air.png</string>
    			<key>key</key>
    			<string>airplane-mode</string>
    			<key>label</key>
    			<string>Airplane Mode</string>
    			<key>set</key>
    			<string>setAirplaneMode:specifier:</string>
    		</dict>
    And I removed this because it will check if it has "telephony" or something...

    Code:
    <key>requiredCapabilities</key>
    			<array>
    				<string>telephony</string>
    			</array>
    After respringing, I get the switch.

    The problem is, when I switch it ON, it goes back OFF and turns off my Wi-Fi and bluetooth.

    The orange plane flies from the left and directly flies away in the header.

    I want it to stay ON and when I switch it back off it gives me back my Wi-Fi and Bluetooth.

    Anybody has a solution?
  2. Puaar94

    Puaar94 Member

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    245
    Likes Received:
    1
    Device:
    iPhone 5 (Black)
    Why is this appropriate for the ipod touch ???
    For airplane mode all you have to do o is turn off the wifi!
  3. AsianSpark

    AsianSpark Member

    Joined:
    Oct 11, 2009
    Messages:
    100
    Likes Received:
    3
    Device:
    iPhone 5S
    I dont wanna switch 2 switches.

    Settings>Click Wi-Fi>Switch Wi-Fi>Click Back>Click General>Click Bluetooth>And then finally switch Bluetooth

    With the Airplane Mode, you save 5 taps.

    Settings>Switch Airplane Mode

    Dont you get it?
  4. maxam

    maxam Member

    Joined:
    Dec 14, 2009
    Messages:
    371
    Likes Received:
    0
    Device:
    3G iPod touch
    Why did you waste your time making a script when its in the settings?
  5. AsianSpark

    AsianSpark Member

    Joined:
    Oct 11, 2009
    Messages:
    100
    Likes Received:
    3
    Device:
    iPhone 5S
    That script was copied over Settings-iPhone.

    I didnt wrote it.

    SO ANYONE ANSWERS?
  6. moshonas

    moshonas Member

    Joined:
    Feb 15, 2009
    Messages:
    345
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 5 (White)
    Haha Well umm you dont need to turn off wifi on an airplane because some airlines are starting to broadcast wifi. Its not that hard to flick two buttons. well one if you dont use the bluetooth.
  7. ChrisL

    ChrisL Well-Known Member

    Joined:
    Jul 26, 2008
    Messages:
    8,704
    Likes Received:
    159
    Just use SBSettings to turn Wifi/Bluetooth off.
  8. jmwerkus

    jmwerkus Active Member

    Joined:
    Apr 9, 2009
    Messages:
    3,030
    Likes Received:
    17
    Device:
    iPhone 5S
    yea really
  9. AsianSpark

    AsianSpark Member

    Joined:
    Oct 11, 2009
    Messages:
    100
    Likes Received:
    3
    Device:
    iPhone 5S
    First of all, SBSettings hooks MobileSubstrate. Which eats RAM and somewhat make my iPod touch slow.

    After deleting SBSettings, My iPod touch speeded up again.

    Flicking 2 switches is hard for meh

    Please Register or Log in to view images



    And yes, adding a switch in the Settings doesnt slow eveything down like SBSettings.

    So, yeah.....

    Does anybody even know how to code here?


    EDIT

    I have battery percentage even that I dont have SBSettings on my iPod touch.

    I modded the files in the iPod touch.

    I followed this TUTORIAL and everything went fine for me.

    http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=731873


    EDIT AGAIN

    SBSETTINGS SUCK.

    http://www.ifans.com/forums/showthread.php?t=142491
  10. IamMartin

    IamMartin Member

    Joined:
    Nov 24, 2008
    Messages:
    285
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    • Immature or obscene comments
    1. Wrong, it doesn't have a mouth. Also, if you consider a few MB of RAM heaps, you're a damn princess aye. I get at least 60MB of RAM on my 2nd Generation touch but sometimes 50MB and there is virtually no difference.

    2. Sped, we speak English on this forum, not a language which you have chosen to make up for your own convenience.

    3. If flicking two switches is hard for you, what is the point in going to all the trouble of recoding and compiling more unnecessary scripts for your iPod touch.

    4. "Though" and "that" aren't interchangeable words.

    5. You suck.

Share This Page