Emulator Problems

Discussion in 'iPod touch' started by nanewf, May 18, 2008.

  1. nanewf

    nanewf New Member

    Joined:
    May 7, 2008
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Ive installed gpsp and a game, ive opened up the gba emulator, choose a game, then it says i need bios. so i got the bios and i noe that your suppose to put it in applications, but when i use totalcommander, ipodbrowser, cute ftb etc., THERE IS NO APPLICATIONS FOLDER. I tried creating one and placing the bios in there...but it didnt work...
    plsss help +rep everyday for a week if you can help

    Please Register or Log in to view images


    is it possible that it has something to do with me using 1.1.4 firmware?
  2. xxjustinxx

    xxjustinxx New Member

    Joined:
    Jan 2, 2008
    Messages:
    153
    Likes Received:
    0
    there definetly is an application folder otherwise you wouldn't have any apps...
  3. Nt1440

    Nt1440 New Member

    Joined:
    Nov 9, 2007
    Messages:
    1,431
    Likes Received:
    26
    navigate to /root and ur applications folder should be there
  4. jpga13

    jpga13 Banned

    Joined:
    Dec 4, 2007
    Messages:
    11,591
    Likes Received:
    435
    Device:
    iPad 3
    Install the AFC2 Fix from the fireonfive repo
  5. nanewf

    nanewf New Member

    Joined:
    May 7, 2008
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    none of my repos are working rite now...
  6. nanewf

    nanewf New Member

    Joined:
    May 7, 2008
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Using mobile finder or squid i can do that...but on the computer the root doesnt contain any applications folder...
  7. Gitykins

    Gitykins Banned

    Joined:
    May 16, 2008
    Messages:
    3,760
    Likes Received:
    1
    It's symlinked, therefore not in /private/var/root anymore in browsers on the computer. Navigate to / and there should be a folder named Applications.

    This considering you've used BossTool.

Share This Page