emulator closes

Discussion in 'iOS Emulators' started by kadian215, Mar 28, 2008.

  1. kadian215

    kadian215 New Member

    Joined:
    Jan 23, 2008
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    whenever i try to acsess my snes4iphone emulator it automatically opens and closes
  2. nothernhorspowa

    nothernhorspowa New Member

    Joined:
    Dec 20, 2007
    Messages:
    61
    Likes Received:
    0
    Post your firmware and such.... I don't know the answer but this may help people who can help you. Also, I never got that working on 1.1.2, even when I installed through WinSCP as opposed to installer.

    Please Register or Log in to view images

  3. lilplaya2567

    lilplaya2567 Member

    Joined:
    Jan 21, 2008
    Messages:
    791
    Likes Received:
    14
    Device:
    iPhone 4S (Black)
    do u have any roms? if not its suppose to do it

    but if u do change permissions of all files in the emulator to 755 and see if that works
  4. kadian215

    kadian215 New Member

    Joined:
    Jan 23, 2008
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    I have roms and the emulator worked but it just stopped opening today for some reason
    my firmware is 1.1.1
  5. Clette

    Clette New Member

    Joined:
    Oct 27, 2007
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    Snes Crashes

    I have the same thing since yesterday.
    my firmw is 1.1.4 16GB touch.

    i tryied uninstall and reinstall, no help.
    is there a config file or something i can delete and will prevent crashing right on launch?
  6. x6blues

    x6blues New Member

    Joined:
    Dec 13, 2007
    Messages:
    2,879
    Likes Received:
    113
    Try what an above poster stated, change the permissions to snes4iphone.app, found in /Applications, to 755 and see if it then works.
  7. Clette

    Clette New Member

    Joined:
    Oct 27, 2007
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    snes crashes

    negative. i tried 2 things:
    - change all the directory's content perms to 755, 775 and 777 (all perms)
    - i tried to remove the plist file (backed up of course) to reset all configs.
    (about the plist file, i'm not sure it's actually the config file. just out of ideas)
  8. Manzana

    Manzana New Member

    Joined:
    May 3, 2008
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    same problem here. I was going to try the new version of the emulator which includes sound and found that it wasn't possible to run the app.

    Hope anyone finds out the solution
    btw 1st post, nice to meet you

    Please Register or Log in to view images

  9. Halacio

    Halacio New Member

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Messages:
    261
    Likes Received:
    2
    Device:
    iPhone 3G (Black)
    2.0.0 works on fw 1.1.4
  10. R4istlin

    R4istlin New Member

    Joined:
    May 5, 2008
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Same problem here; I am guessing that its not detecting the roms that I have placed in the folder /private/var/mobile/Media/ROMs/SNES, which were run perfectly in its previous version. Firmware is 1.1.4, and perm. at 755. Any help will be greatly appreciated.

    ( games are Secret of Mana and The Legend of Zelda: A link to the past btw)

Share This Page