Emulate MOC OS X on my PC (so i can run the SDK)

Discussion in 'Mac & OS X' started by mynameisBEEKMAN, Aug 29, 2008.

  1. mynameisBEEKMAN

    mynameisBEEKMAN Member

    Joined:
    Nov 3, 2007
    Messages:
    473
    Likes Received:
    3
    Device:
    2G iPod touch
    please help, i'm on vista, not a bad build, 1 gig ram ect, i've tried getting the hacked iso's and running it virtual box, and then getting a normal iso, and running it in pearPC......nothing seems to work
  2. eric_chaos

    eric_chaos Well-Known Member

    Joined:
    Nov 4, 2007
    Messages:
    3,746
    Likes Received:
    35
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    I dont think youll be able to emulate it. Your best bet would be to actually install it.
  3. MrBrightside

    MrBrightside Active Member

    Joined:
    Dec 16, 2007
    Messages:
    1,996
    Likes Received:
    18
    If you did emulate it, it would laaaaaag
  4. Gamma

    Gamma Active Member

    Joined:
    Apr 2, 2008
    Messages:
    1,964
    Likes Received:
    3
    Device:
    iPod touch
  5. MrBrightside

    MrBrightside Active Member

    Joined:
    Dec 16, 2007
    Messages:
    1,996
    Likes Received:
    18
    I tried that a couple of days ago and was gunna link it. It wouldnt even boot up for me, Just stayed on a grey apple screen loading for hours.
  6. edge0

    edge0 New Member

    Joined:
    Dec 24, 2007
    Messages:
    146
    Likes Received:
    1
    Device:
    iPhone 3GS (Black)
    you cant emulate MOC OS X cause it doesnt exist
    MAC OS X, on the other hand, does exist, but you still cant emulate it
    the only way to use MAC OS X on a windows computer(actually, non-apple hardware) is to build a hakintosh(just search google -_-)
  7. mynameisBEEKMAN

    mynameisBEEKMAN Member

    Joined:
    Nov 3, 2007
    Messages:
    473
    Likes Received:
    3
    Device:
    2G iPod touch
    Omg i love your signature
  8. mitch88ell

    mitch88ell New Member

    Joined:
    Jan 20, 2008
    Messages:
    492
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPod touch
    Thats was my Avatar, till I changed it back.

    Please Register or Log in to view images


    But my hackint0sh lags alot, just try a Virtual Version... *ugg*
  9. SkaterGOD/DOOD23

    SkaterGOD/DOOD23 New Member

    Joined:
    Dec 20, 2007
    Messages:
    686
    Likes Received:
    5
    Device:
    iPod touch
    1 GB of RAM won't even run Vista well. Attempting to emulate another Operating System that takes up about double the RAM is not a good idea at ALL (in essence, your computer will be slow as hell, or it will kernel panic).
  10. Gitykins

    Gitykins Banned

    Joined:
    May 16, 2008
    Messages:
    3,760
    Likes Received:
    1
    GTFO. I've run a VM on 768 RAM

Share This Page