emulate ipod in windows/mac

Discussion in 'iPod touch' started by ipodkid17, Apr 25, 2009.

  1. ipodkid17

    ipodkid17 New Member

    Joined:
    Jan 22, 2009
    Messages:
    82
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
  2. NeSEncHo

    NeSEncHo Active Member

    Joined:
    Jul 16, 2008
    Messages:
    1,322
    Likes Received:
    0
    I am pretty sure that's just VNC.
  3. Nburnes

    Nburnes Well-Known Member

    Joined:
    Jan 3, 2009
    Messages:
    9,022
    Likes Received:
    767
    Device:
    OnePlus One
    Yea its just Veency from Cydia, but then you need a VNC viewer on your comp.
  4. ipodkid17

    ipodkid17 New Member

    Joined:
    Jan 22, 2009
    Messages:
    82
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    k I just got veency and vnc viewr but in the springboard theres no veency??
  5. Nburnes

    Nburnes Well-Known Member

    Joined:
    Jan 3, 2009
    Messages:
    9,022
    Likes Received:
    767
    Device:
    OnePlus One
    You need to active VNC viewer and it will have a pop up show on your ipod and you press accept and it will work
  6. ipodkid17

    ipodkid17 New Member

    Joined:
    Jan 22, 2009
    Messages:
    82
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    it asks for server what do I put in my ip?
  7. Nburnes

    Nburnes Well-Known Member

    Joined:
    Jan 3, 2009
    Messages:
    9,022
    Likes Received:
    767
    Device:
    OnePlus One
    Settings > Wifi > Little blue arrow next to your wifi your connected too > Type in that IP Address
  8. ipodkid17

    ipodkid17 New Member

    Joined:
    Jan 22, 2009
    Messages:
    82
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    it says connection failed I typed the ip that the ipod said

Share This Page