Does this even work?

Discussion in 'iPod touch Firmware 2.X' started by foxyfoxy, Jul 16, 2008.

  1. foxyfoxy

    foxyfoxy New Member

    Joined:
    Jul 16, 2008
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    I just restored my ipod touch back to normal. i installed ziphone and now its in my ipod touch. i hit installer and installed all i need. now i had to go to sources and add a source

    "http://www.ipodtouchmaster.com/files/repo.xml"

    i hit the OK button and as it was refreshing sources, it froze. i held the home and power button until it shutdown. i went back to installer and it freezes on a white blank screen for 10 seconds and goes back to the home menu. anyone know what is the problem? does this even work on 16gb touches?
  2. Gonzo89

    Gonzo89 New Member

    Joined:
    Jul 8, 2008
    Messages:
    135
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPod touch
    What firmware is this on..?
  3. mikec1985

    mikec1985 Active Member

    Joined:
    Dec 22, 2007
    Messages:
    2,558
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPad
    i believe iptm repo is down it been down for a while now
  4. foxyfoxy

    foxyfoxy New Member

    Joined:
    Jul 16, 2008
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    what firmware? i guess your talking about the version. im guessing, 1.1.5? i updated it yesterday when itunes popped up
  5. flyingguitar

    flyingguitar Active Member

    Joined:
    May 14, 2008
    Messages:
    1,860
    Likes Received:
    11
    Device:
    iPhone 6
    1. restore to 1.1.4

    2. use iLiberty not Ziphone

    3. run contacts and use the keyboard at leat 5 times in differant apps to is won't freese later
  6. mikec1985

    mikec1985 Active Member

    Joined:
    Dec 22, 2007
    Messages:
    2,558
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPad
    That probably your mistake right there you used ziphone instead of iLiberty+
  7. MegaMan

    MegaMan New Member

    Joined:
    Sep 16, 2007
    Messages:
    877
    Likes Received:
    2
    I've used iLiberty+ many times on 1.1.4 and also ziphone
    iLiberty+ seems to work the best
  8. ELLDAWG

    ELLDAWG Banned

    Joined:
    Feb 1, 2008
    Messages:
    814
    Likes Received:
    9
    Device:
    iPhone 3GS (Black)
    the problem is ziphone its SH!T
  9. foxyfoxy

    foxyfoxy New Member

    Joined:
    Jul 16, 2008
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    how do i restore back to 1.1.4?
    ------------------double post merged------------------
    ive seen most 8 gb touches that work on ziphone, but will iLiberty+ work this time?
  10. MegaMan

    MegaMan New Member

    Joined:
    Sep 16, 2007
    Messages:
    877
    Likes Received:
    2
    shiftclick on restore and select 1.1.4 firmware

Share This Page