does supreme preferences itouch work on 3.1.2

Discussion in 'iOS Jailbreak & Cydia' started by deaduck3, Dec 31, 2009.

  1. deaduck3

    deaduck3 Member

    Joined:
    Jun 13, 2009
    Messages:
    420
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3G (Black)
    I know that supreme prefs 3.0 was removed due to issues, but does supreme preferences 2.0 or supreme preferences work on a 2g ipod touch with 3.1.2.?
  2. Cl8rs

    Cl8rs Active Member

    Joined:
    Apr 20, 2009
    Messages:
    1,760
    Likes Received:
    1
    Device:
    2G iPod touch
    Porbably not, it will probably just boot in Safe Mode.
  3. deaduck3

    deaduck3 Member

    Joined:
    Jun 13, 2009
    Messages:
    420
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3G (Black)
    lame. i'm trying to get my music player to pop up again when the music is paused and i double tap the home button. ipodpop doesnt work for me....
  4. Cl8rs

    Cl8rs Active Member

    Joined:
    Apr 20, 2009
    Messages:
    1,760
    Likes Received:
    1
    Device:
    2G iPod touch
    Are you sure iPod pop is turned on via settings?
  5. LssThanThree

    LssThanThree Active Member

    Joined:
    Jan 21, 2009
    Messages:
    1,943
    Likes Received:
    3
    Device:
    iPhone 5 (Black)
    Just look for Supreme Preferences Three online and install it manually.
  6. deaduck3

    deaduck3 Member

    Joined:
    Jun 13, 2009
    Messages:
    420
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3G (Black)
    yeah i got ipodpop, went settings>ipodpop>on

    after that i exited settings and hit my home button twice. it just did what i had it set to do before. is there something i need to change on my ipod in settings under home?
  7. Cl8rs

    Cl8rs Active Member

    Joined:
    Apr 20, 2009
    Messages:
    1,760
    Likes Received:
    1
    Device:
    2G iPod touch
    You could try, but I didn't have to.
  8. deaduck3

    deaduck3 Member

    Joined:
    Jun 13, 2009
    Messages:
    420
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3G (Black)
    well i guess ill re dl it and see if i can get it to work.
    ------------------double post merged------------------
    sweet reinstalled it and now it works perfectly.

Share This Page