iPhone 3GS Does LogoMe work on iPhone 3GS?

Discussion in 'iPhone' started by jsook724, Jul 16, 2009.

  1. jsook724

    jsook724 New Member

    Joined:
    Aug 1, 2008
    Messages:
    209
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3GS (White)
    Does logome work for the 3GS????
  2. wyndwarrior

    wyndwarrior Active Member

    Joined:
    Jun 8, 2009
    Messages:
    1,433
    Likes Received:
    1
    Device:
    3G iPod touch
    Probably not since it doesn't work for 3.0
  3. pody08

    pody08 Member

    Joined:
    Mar 3, 2008
    Messages:
    254
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 5 (Black)
    I has to be updated. It is incompatible because of a new filesystem structure in the 3.0 firmware. Planetbeing is surely working on it and it should be updated in a few days/weeks.
  4. bseels13

    bseels13 New Member

    Joined:
    Apr 6, 2009
    Messages:
    182
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPad
    i dont know if id say surely working on it...
  5. pody08

    pody08 Member

    Joined:
    Mar 3, 2008
    Messages:
    254
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 5 (Black)
    ill rephrase that. I surely hope he's working on it.
  6. laz305

    laz305 Member

    Joined:
    Apr 4, 2008
    Messages:
    169
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3GS (Black)
    Still no new update on this?
  7. Gringo Rk

    Gringo Rk New Member

    Joined:
    Apr 25, 2009
    Messages:
    78
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    no and no just searched the forum instead of making a new thread of the same question over and over again

Share This Page