Does iPhone apps work on iPod Touch?

Discussion in 'iOS Jailbreak & Cydia' started by lolage, Apr 29, 2008.

  1. lolage

    lolage New Member

    Joined:
    Apr 29, 2008
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Hello. I cud imagine already u know what my question is. So can it? Can Touch run iPhone apps? For example on this page

    http://www.modmyifone.com/nativeapps/the-list/

    It says "...for your iPhone" at almost all apps, but do they work on Touch anyway?
    I mean, they're the same thing right? Only that iPhone can ring and send sms. But isnt the whole Jailbreak thing the same program etc both for iPhone and iTouch? Just would like to know before i decide what to buy of these 2.
  2. bloot

    bloot New Member

    Joined:
    Jan 14, 2008
    Messages:
    74
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    Yes..It works
  3. spoonforknife

    spoonforknife Retired Moderator

    Joined:
    Nov 15, 2007
    Messages:
    6,896
    Likes Received:
    317
    Mostly.
    The ones that require the microphone, camera, EDGE, phone connection, or vibrate function do not though.
  4. Joseph

    Joseph Retired Moderator

    Joined:
    Oct 21, 2007
    Messages:
    2,749
    Likes Received:
    51
    WTH? >_______>

    Who are you? xD
  5. lolage

    lolage New Member

    Joined:
    Apr 29, 2008
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Yes , ofcourse. Whats "EDGE" though? oh and u say "Phone Connection".. Cant u just use the Wifi which the iTouch has?
  6. spoonforknife

    spoonforknife Retired Moderator

    Joined:
    Nov 15, 2007
    Messages:
    6,896
    Likes Received:
    317
    1. EDGE is AT&T's data plan.
    2. Phone connection as in telephone. Like calling people.
    3. Yes, you can use Wi-fi to connect to the internet if there is a wi-fi hot spot around.
  7. Clownassasin

    Clownassasin New Member

    Joined:
    Feb 17, 2008
    Messages:
    2,546
    Likes Received:
    13
    Device:
    2G iPod touch
    no











    Jk yeah they do but it depends what firmware version you have to get it, but you can get it on all versions
  8. lolage

    lolage New Member

    Joined:
    Apr 29, 2008
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Alright then, suppose if i just got the newest firmware all the apps (Than vibrate, EDGE and phone connection) works. :}
  9. IrishJO

    IrishJO New Member

    Joined:
    Oct 29, 2007
    Messages:
    64
    Likes Received:
    0
    correct.

Share This Page