Does Coustomize finally work?

Discussion in 'iOS Jailbreak & Cydia' started by luvs2touch, Dec 15, 2007.

  1. luvs2touch

    luvs2touch New Member

    Joined:
    Oct 21, 2007
    Messages:
    107
    Likes Received:
    0
    Does it? ..it never used to work for me, even after putting in the fix..did they get it to work finally?
  2. [AFX]

    [AFX] Well-Known Member

    Joined:
    Nov 4, 2007
    Messages:
    1,246
    Likes Received:
    134
    when i first downloaded it, i applied the fix. still, didnt work. as others have mentioned, tapping the logo image when the program is loading seems to do the trick. it might not work right away but once it does, no more tapping the logo after that. good luck!
  3. jmccnz

    jmccnz New Member

    Joined:
    Nov 14, 2007
    Messages:
    169
    Likes Received:
    0
    The latest 1.2 version from installer works on iPod touch without the fix...

    Just install straight from installer and it should work..

    in saying that though, it still crashes for me when changing anything apart from icon order...
  4. andythechamp

    andythechamp New Member

    Joined:
    Nov 19, 2007
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    if it doesnt work use finder to open it and it will work for sure
  5. 3CKO

    3CKO New Member

    Joined:
    Sep 29, 2007
    Messages:
    561
    Likes Received:
    0
    ive had it on my ipod since late october...havnt got it to work once...i tried the finder thing and it f***en works..unbeleivable lol thankyou!
  6. SkylarEC

    SkylarEC Super Moderator Emeritus Staff Member

    Joined:
    Sep 19, 2007
    Messages:
    6,642
    Likes Received:
    129
    Yes, Customize v1.20 works. At most you might have to restart it "six times" [Quote straight from the Chicken's Beak--SpicyChicken, that is]. Don't forget to reapply my fix after you upgrade Customize, as it still needs the fix to set the Carrier Image and Dock images correctly.
  7. Darrell

    Darrell New Member

    Joined:
    Sep 20, 2007
    Messages:
    402
    Likes Received:
    1
    I don't have access to wireless internet right now but I can SSH. Can I manually install your fix? If yes, where can I download the files? Thanks

Share This Page