does anybody have an invisible status bar?

Discussion in 'Customization Requests' started by f1av0rflave, May 30, 2008.

  1. f1av0rflave

    f1av0rflave Banned

    Joined:
    Apr 11, 2008
    Messages:
    1,364
    Likes Received:
    5
    can somebody send me an invisible status bar? if there is one?

    Please Register or Log in to view images

  2. f1av0rflave

    f1av0rflave Banned

    Joined:
    Apr 11, 2008
    Messages:
    1,364
    Likes Received:
    5
    ok i'll try it now and do you happen to be on 1.1.4? this is an important question. i am looking for something you definately already have if you are 1.1.4
  3. f1av0rflave

    f1av0rflave Banned

    Joined:
    Apr 11, 2008
    Messages:
    1,364
    Likes Received:
    5
    no, this didnt work. thanks for trying.
  4. x6blues

    x6blues New Member

    Joined:
    Dec 13, 2007
    Messages:
    2,879
    Likes Received:
    113
    It is probably the dimensions

    Please Register or Log in to view images



    As you can tell, I'm horrible with Graphics and can't even perform the most mediocre tasks so I sponge off the talented

    Please Register or Log in to view images



    (Deleted the above post so no one else would try it out

    Please Register or Log in to view images

    )
  5. iPodTouchEdwards

    iPodTouchEdwards New Member

    Joined:
    Dec 11, 2007
    Messages:
    943
    Likes Received:
    23
    this one should work

    Please Register or Log in to view images


    remember to copy it 2 more times if you are using customize 2.0

    Attached Files:

Share This Page