Do you need to jailbreak Touch for Total Commander?

Discussion in 'iPod touch' started by itouch2007, Jan 23, 2008.

  1. itouch2007

    itouch2007 New Member

    Joined:
    Jan 22, 2008
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Hi,

    as title suggests, do you need to jailbreak it?

    I looked in few places with tutorials and none of them mentioned anything about it and yet my mates iPod won't work with this plugin?

    His iPod Touch is not jailbreaked, but he has latest firmware.

    Thanks.
  2. windowsexpert08

    windowsexpert08 New Member

    Joined:
    Jan 12, 2008
    Messages:
    232
    Likes Received:
    2
    yes u need jailbreak and if he has latest (1.1.3) then he cant jailbreak (yet) he needs to go back to 1.1.1 or 1.1.2.
  3. FrankXpk

    FrankXpk New Member

    Joined:
    Sep 16, 2007
    Messages:
    172
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPod touch
    well not really
    you can use total commander to view your touchon the pc but you won't be able to modify the files

    you need it jailbreaked if you want to acces to the folders that contains apps,library, media, etc, to upload and download files into the system's touch.
  4. itouch2007

    itouch2007 New Member

    Joined:
    Jan 22, 2008
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    thanks for your replies good people

    Please Register or Log in to view images



    For some reason we can't even see files, when I double click on [T-PoT] in TC nothing happens, maybe latest firmware did something funny?

Share This Page