Do You Know What's Sad?

Discussion in 'iPod touch' started by ToasterEater, Oct 14, 2009.

  1. ToasterEater

    ToasterEater Member

    Joined:
    Jan 17, 2009
    Messages:
    537
    Likes Received:
    3
    Device:
    4G iPod touch
    My iPod touch runs Youtube perfectly, but my 600 MHZ iBook can't run it at all. :/
  2. JIMIneitor

    JIMIneitor Banned

    Joined:
    Feb 21, 2009
    Messages:
    1,125
    Likes Received:
    5
    Device:
    4G iPod touch
    well, your ipod runs it perfectly because it doesnt have a full sized OS running behind!

    what OS does the iBook have?
  3. ToasterEater

    ToasterEater Member

    Joined:
    Jan 17, 2009
    Messages:
    537
    Likes Received:
    3
    Device:
    4G iPod touch
    It has OSX 10.4.
  4. JIMIneitor

    JIMIneitor Banned

    Joined:
    Feb 21, 2009
    Messages:
    1,125
    Likes Received:
    5
    Device:
    4G iPod touch
    that explains your problem

    its like putting a ferrariĀ“s motor into a jetta, it just wont handle it right
  5. ToasterEater

    ToasterEater Member

    Joined:
    Jan 17, 2009
    Messages:
    537
    Likes Received:
    3
    Device:
    4G iPod touch
    Yeah i guess. Youtube is not worth putting OS 9 on this thing. Atleast X.4 has a decent web browser.
  6. JIMIneitor

    JIMIneitor Banned

    Joined:
    Feb 21, 2009
    Messages:
    1,125
    Likes Received:
    5
    Device:
    4G iPod touch
  7. ToasterEater

    ToasterEater Member

    Joined:
    Jan 17, 2009
    Messages:
    537
    Likes Received:
    3
    Device:
    4G iPod touch
    On my Mac?!? I have it on my PC through Dual boot, but i didn't even know it was Mac-able.
  8. Sunrisemoon

    Sunrisemoon New Member

    Joined:
    Jun 30, 2009
    Messages:
    855
    Likes Received:
    1
    Device:
    2G iPod touch
    It's called VirtualBox. You can use it to run different OSes on the same mac. I think it is for Windows too. You will need Linux install disk though...
  9. ChrisL

    ChrisL Well-Known Member

    Joined:
    Jul 26, 2008
    Messages:
    8,704
    Likes Received:
    159
    Yea, there's VMWare, Parallels to run virtual machines
  10. ToasterEater

    ToasterEater Member

    Joined:
    Jan 17, 2009
    Messages:
    537
    Likes Received:
    3
    Device:
    4G iPod touch
    Yeah well theres absolutely no way i'm using VMWare or Paralels on a 600Mhz rig.

Share This Page