Display Recorder just crashes

Discussion in 'iOS Jailbreak & Cydia' started by Pzimmerer51, Jun 12, 2010.

  1. Pzimmerer51

    Pzimmerer51 Member

    Joined:
    Dec 26, 2007
    Messages:
    276
    Likes Received:
    11
    Device:
    iPhone 5 (White)
    I searched and couldnt find anything else on this. I finally was able to get display recorder, but now everytime i try to use it it just puts me in safe mode!
    Anyone have any ideas?
  2. GazaIan

    GazaIan Well-Known Member

    Joined:
    May 19, 2010
    Messages:
    5,975
    Likes Received:
    431
    Device:
    Nexus 4
    First... i have never heard of Display Recorder on Cydia. i'd look for it but im too busy collecting coins in Coin Dozer ( Free in the App Store ). is it on an included source, or did you get it from a source you added yourself? i want to check it out and see whats wrong.
  3. Pzimmerer51

    Pzimmerer51 Member

    Joined:
    Dec 26, 2007
    Messages:
    276
    Likes Received:
    11
    Device:
    iPhone 5 (White)
    Its on the BigBoss repo if im not mistaken, it's a paid app though
  4. GazaIan

    GazaIan Well-Known Member

    Joined:
    May 19, 2010
    Messages:
    5,975
    Likes Received:
    431
    Device:
    Nexus 4
    Just got it [ for free

    Please Register or Log in to view images

    ] And tried it, and indeed all it does is crash springboard. honestly I have no clue what that happens. However, and the Podulo repo [ I hope I'm allowed to say that ] there is a screen recorder that works, but you need to SSH to transfer the videos..
  5. FortyTwo

    FortyTwo Banned

    Joined:
    Jun 8, 2010
    Messages:
    54
    Likes Received:
    0
    discussion of piracy is not allowed GazaIan.
  6. Pzimmerer51

    Pzimmerer51 Member

    Joined:
    Dec 26, 2007
    Messages:
    276
    Likes Received:
    11
    Device:
    iPhone 5 (White)
    I have tried reinstalling it, no luck, any other advice?
  7. nik42

    nik42 New Member

    Joined:
    Jan 17, 2009
    Messages:
    38
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    im having similar problems, i almost got it to run once, the key is "Somehow" getting rid of the "USELESS" ram on your device, such as some cydia stuff you dont need or so i have heard , LAUNCH DAEMONS, it definately does speed up your iDevice,

    Itouch 2g
    Previous ram 20 MAX
    Current ram 70 Max

    Sorry if i broke the rules i havent been on in quite some time
  8. TheiPodTouch

    TheiPodTouch New Member

    Joined:
    Mar 16, 2010
    Messages:
    124
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3GS (Black)
    Get screenrecorder it works great from bigboss i think, it is paid i forgot the price
  9. GazaIan

    GazaIan Well-Known Member

    Joined:
    May 19, 2010
    Messages:
    5,975
    Likes Received:
    431
    Device:
    Nexus 4
    I bought it just for it to work and it doesn't work -__-

Share This Page