Did anyone jailbreak the 3G successfully?

Discussion in 'iPod touch Firmware 2.X Jailbreak' started by TheConqueror, Jul 30, 2008.

  1. TheConqueror

    TheConqueror New Member

    Joined:
    Mar 30, 2008
    Messages:
    1,118
    Likes Received:
    3
    Hi everyone, has anyone jailbroken the 3G yet? After i jailbreak it, i always lose my carrier and my bars, and i have no idea how to jailbreak it without this glitch, so im unjailbroken

    Please Register or Log in to view images

    .. if anyone successfully jailbroke it and can tell me how i can do it without this glitch, it would be appreciated
  2. potroast32

    potroast32 Banned

    Joined:
    Feb 19, 2008
    Messages:
    959
    Likes Received:
    0
    Lot's of people have, I have seen it in a couple peoples sigs, I'll look around for proof
  3. TheConqueror

    TheConqueror New Member

    Joined:
    Mar 30, 2008
    Messages:
    1,118
    Likes Received:
    3
    i did it but i lose my carrier and service, so that just blows for me, o well hope it will get fixed in an update
  4. grago92

    grago92 Member

    Joined:
    Jan 22, 2008
    Messages:
    256
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 4S (Black)
    i did it using winpwn and it worked great.
  5. nbvikingsidiot001

    nbvikingsidiot001 Member

    Joined:
    Jan 28, 2008
    Messages:
    405
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    when making the custom ipsw don't activate the phone just uncheck the box that says activate iPhone that will fix everything I'm typing on my jailbroken 3g right now
  6. TheConqueror

    TheConqueror New Member

    Joined:
    Mar 30, 2008
    Messages:
    1,118
    Likes Received:
    3
    ok so i shouldnt activate the phone? ok but im not with AT&T my carrier is rogers, but i will try anyway
  7. OhSyx

    OhSyx New Member

    Joined:
    Dec 27, 2007
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3G (Black)
    I did it with Winpwn 2.0.0.3

    Just like someone said, uncheck the "activate iphone" box

    I am also with Rogers by the way, in Canada.

    I used to get the 1600 and 1601 but winpwn 2.0.0.3 fixed that
  8. TheConqueror

    TheConqueror New Member

    Joined:
    Mar 30, 2008
    Messages:
    1,118
    Likes Received:
    3
    ok thats great info, also should i check the youtube activation fix?
  9. nbvikingsidiot001

    nbvikingsidiot001 Member

    Joined:
    Jan 28, 2008
    Messages:
    405
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    Trust me just do what I said as long as you are on a legit like rogers it will work because iTunes will activate after it loads up give it a minute it will go from no service to bars and rogers
  10. TheConqueror

    TheConqueror New Member

    Joined:
    Mar 30, 2008
    Messages:
    1,118
    Likes Received:
    3
    ok thats great, but can i restore from a previously made backup?
    and yes i am on a legit rogers contract

Share This Page