dfu problem smart people know whats wrong?

Discussion in 'iPod touch Firmware 2.X Jailbreak' started by llittlejc, Aug 30, 2008.

  1. llittlejc

    llittlejc Member

    Joined:
    Jul 14, 2008
    Messages:
    167
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    i used winpwn 2.5 and am doing everything right but when my computer detects it in dfu mode it says error and then winpwn wont continue. and if i do everything manually i still cant get dfu mode. i cant get it into dfu mode so my computer lets it work. any help?
  2. cacman93

    cacman93 Banned

    Joined:
    Jul 13, 2008
    Messages:
    1,061
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3G (Black)
    Just use Quickpwn.
  3. llittlejc

    llittlejc Member

    Joined:
    Jul 14, 2008
    Messages:
    167
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    trying

    ok i will try
  4. cacman93

    cacman93 Banned

    Joined:
    Jul 13, 2008
    Messages:
    1,061
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3G (Black)
    yeah, it' so much easier.
  5. llittlejc

    llittlejc Member

    Joined:
    Jul 14, 2008
    Messages:
    167
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    no luck, i still have a dfu problem. my computer knows there is new hardware but doesnt have the software to run it. it says there is an error with the new software. now wat? :-(
  6. cacman93

    cacman93 Banned

    Joined:
    Jul 13, 2008
    Messages:
    1,061
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3G (Black)
    are you sure your in dfu?
  7. llittlejc

    llittlejc Member

    Joined:
    Jul 14, 2008
    Messages:
    167
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    yup

    yes, i know it is because i have done it many times but it always giuves me a problem. this sux. i cant get it
    ------------------double post merged------------------
    i made a new account on my xp and it seems to be ok so far...

Share This Page