dev team / redsn0w website wont open

Discussion in 'iPod touch 2G Jailbreak: redsn0w, 24kpwn, etc.' started by deaduck3, Sep 10, 2009.

  1. deaduck3

    deaduck3 Member

    Joined:
    Jun 13, 2009
    Messages:
    420
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3G (Black)
    so the internet won't let me go to the dev team's blog or the redsn0w website... it just says failed to open page and the dev team blog is stripped down, no background, no logo, just links on the left side of the screen.

    anyone else getting this issue?
    ------------------double post merged------------------
    and yes my internet is connecting and running well.
  2. tHeSiMpSoNsMaN

    tHeSiMpSoNsMaN New Member

    Joined:
    Jan 2, 2009
    Messages:
    64
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 4S (Black)
    i'm having the same problem
  3. spoonforknife

    spoonforknife Retired Moderator

    Joined:
    Nov 15, 2007
    Messages:
    6,896
    Likes Received:
    317
  4. deaduck3

    deaduck3 Member

    Joined:
    Jun 13, 2009
    Messages:
    420
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3G (Black)
  5. ECACE

    ECACE New Member

    Joined:
    Feb 6, 2009
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    Device:
    5G iPod touch
    That's a site going in my bookmarks now!

    Let's all hope that there is an imminent release!
  6. FrankZ0509

    FrankZ0509 New Member

    Joined:
    Sep 10, 2009
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    Dude, it's just you.

Share This Page