Dev Team jailbreak doesnt even start

Discussion in 'iPod touch 1.1.3 Jailbreak' started by fortun4te, Feb 4, 2008.

  1. fortun4te

    fortun4te New Member

    Joined:
    Dec 4, 2007
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    hi

    i installed the "official 1.1.3 upgrader". my ipod is jailbroken 1.1.2 and bsd subsystem 2.0 is also installed. when i start the app, the question comes wheter i wand to restore or not. but no matter which option i choose, the app just crashes, i get back to springboard and nothing happens.

    i searched around and look at the thread for the jailbreak, before asking this, but i couldnt find the answer. does anybody know what to do?
  2. wthoang

    wthoang New Member

    Joined:
    Dec 21, 2007
    Messages:
    435
    Likes Received:
    6
    Device:
    iPod touch
    use a different jailbreak....this jailbreak also didnt work for me....in my opinion i reccommend this one which has never let me down...its very simmilar to the one u got from installer however it is based through ure computer.

    http://www.ifans.com/forums/showthread.php?t=30562

    very good. includes everything..300mb cleaner, springboard fix, jan updates(easily removed)

    gl....there are others, just look at the 1.1.3 firmware page.
  3. fortun4te

    fortun4te New Member

    Joined:
    Dec 4, 2007
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    hmm but i have heard, that apps like summerboard work best on the dev teams jb...

    another idea, anyone?
  4. Whosthatrandom

    Whosthatrandom New Member

    Joined:
    Jan 16, 2008
    Messages:
    654
    Likes Received:
    4
    Try uninstalling and reinstalling the jailbreak application.
  5. fortun4te

    fortun4te New Member

    Joined:
    Dec 4, 2007
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    i did. several times
  6. planetbeing

    planetbeing New Member

    Joined:
    Oct 12, 2007
    Messages:
    208
    Likes Received:
    9
    Use iphuc or ssh to delete all files (not folders) in /private/var/ and the folder /private/var/x

    Sounds like you have bad files left over from an unsuccessful attempt.

Share This Page