Desperate need of help.

Discussion in 'iPod touch' started by TNguyen9175, Feb 5, 2009.

  1. TNguyen9175

    TNguyen9175 New Member

    Joined:
    Jan 15, 2009
    Messages:
    45
    Likes Received:
    0
    I have finished restored my iPod touch (not iTouch

    Please Register or Log in to view images

    ) and a message popped up. After following the GUI, I held shift and clicked the patch that was provided. Now I can not do ANYTHING with my touch. I can't turn it on or anything. Please help..
  2. ThePistonHead

    ThePistonHead New Member

    Joined:
    Dec 20, 2008
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    Get into DFU and try it again.
  3. dancool999

    dancool999 New Member

    Joined:
    Mar 8, 2008
    Messages:
    550
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    Put it in DFU mode, then apply the boot patch onto it, if it fails, look for Step 13 for windows Tutorial in Redsn0w forum.
  4. TNguyen9175

    TNguyen9175 New Member

    Joined:
    Jan 15, 2009
    Messages:
    45
    Likes Received:
    0
    I can't put it into DFU. I can't even connect it to iTunes.
    ------------------double post merged------------------
    Here is what I get when I try to press restore:

    Please Register or Log in to view images







    And this is what I get when I try to choose patchedFW:

    Please Register or Log in to view images

  5. dancool999

    dancool999 New Member

    Joined:
    Mar 8, 2008
    Messages:
    550
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    Yes you can put in DFU, plug in cord, hold power + home for 10 seconds, let go of power and keep holding home for 10 seconds. Listen to tones from your computer. Now you must run the boot from your GUI every time your restart your iPod before your computer and Itunes can recognize it. I would close down all iTunes programs running and services and try rejailbreaking
  6. TNguyen9175

    TNguyen9175 New Member

    Joined:
    Jan 15, 2009
    Messages:
    45
    Likes Received:
    0
    Is there a file I can upload as a software to bring my Touch to default?

Share This Page