Dead iPhone- wont boot

Discussion in 'iPhone' started by romeboards, Mar 29, 2010.

  1. romeboards

    romeboards Active Member

    Joined:
    Oct 2, 2007
    Messages:
    1,297
    Likes Received:
    17
    Device:
    iPhone 3G (Black)
    Hey guys,

    So I've had my iPhone for about a year and a half now.. never had a problem with it until recently. The iPhone's never been unlocked or jailbroken, but from what I can only assume is general wear and tear its been shutting down randomly and the like. Anyway, the other day the battery ran down to nothing and the iPhone turned off. The only problem is that it doesn't boot anymore. When I try just plugging it into a computer, the apple logo will appear for about 30 seconds then the iPhone will shut off. If I try recovery mode (holding just the home button until the 'connect to iTunes' image appears), the computer will recognize it, but when I try and restore I get error 23, saying it can't restore the iPhone. If I put it into DFU mode I get the same error 23 when I try to restore from it. I messed around with an iPod touch and have put the devices in DFU mode a few times, but with this case it just doesn't really work. This happened a few days before this and somehow the iPhone managed to turn on when plugged in, but I don't think I did anything different in particular. Obviously I know the battery is low, but if I try plugging it into a computer or outlet it doesn't stay on long enough to charge. I'm thinking this has got to be some sort of hardware problem. If anyone has any suggestions before I take it to the Apple Store they would be much obliged! Thanks!
  2. ripply

    ripply Active Member

    Joined:
    Jul 31, 2009
    Messages:
    1,159
    Likes Received:
    2
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    Try using a different cable to restore and charge.
  3. romeboards

    romeboards Active Member

    Joined:
    Oct 2, 2007
    Messages:
    1,297
    Likes Received:
    17
    Device:
    iPhone 3G (Black)
    yeah, Ive tried that as well as using different computers with different operating systems. Looks like nothing works...

Share This Page