Cydia won't even load

Discussion in 'iOS Jailbreak & Cydia' started by Btd194, Jun 11, 2010.

  1. Btd194

    Btd194 Member

    Joined:
    May 21, 2010
    Messages:
    52
    Likes Received:
    0
    Device:
    4G iPod touch
    I'm having a problem loading cydia. I was downloading something and my iPod died in the middle of downloading. Now cydia won't load
  2. shashanknegi

    shashanknegi Active Member

    Joined:
    Feb 26, 2010
    Messages:
    1,778
    Likes Received:
    11
    Device:
    3G iPod touch
    Respring,or Reboot with the jailbreak tool.
  3. the0nlyb0ss

    the0nlyb0ss Member

    Joined:
    Jun 8, 2010
    Messages:
    56
    Likes Received:
    2
    Device:
    4G iPod touch
    do you have mobileterminal? if you do, type in su, then alpine, the type rm /var/lib/dpkg/updates/*

    then respring and try again
  4. Btd194

    Btd194 Member

    Joined:
    May 21, 2010
    Messages:
    52
    Likes Received:
    0
    Device:
    4G iPod touch
    ok i rejailboke it and cydia still did not work. and when i type in su, it wont do anything when i try to type in my password not matter what letter i hit
    ------------------double post merged------------------
    wait i got it to work but is the star supposed to be the name of the thing i downloaded
    ------------------double post merged------------------
    alright i have cydia working again thank you
  5. the0nlyb0ss

    the0nlyb0ss Member

    Joined:
    Jun 8, 2010
    Messages:
    56
    Likes Received:
    2
    Device:
    4G iPod touch
    Sorry I wasn't clear, the * is supposed to be just that, a *, and when your typing alpine for your password, nothing is supposed to show up, it's for security, just make sure you get it right

    Please Register or Log in to view images

  6. Torin_93

    Torin_93 Active Member

    Joined:
    May 23, 2009
    Messages:
    1,229
    Likes Received:
    4
    Device:
    4G iPod touch
    My brother has a similar problem. He cant get into cydia.
    If I rejailbreak it without restoring could that help?
    My brother doesnt have acf2add to access over usb so I cant backup anything.

Share This Page