Cydia: "Reloading Data"

Discussion in 'iOS Jailbreak & Cydia' started by sdschramm, Mar 24, 2009.

  1. sdschramm

    sdschramm Member

    Joined:
    Jan 27, 2008
    Messages:
    534
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    Ever since that last update about a month ago - cyida is full of these little spinning reloading things. They are so anyoing and take forever to close. I thought it was because my iPod was junked up, but after I rejailboke, (fresh) I still get these stupid things.

    Please Register or Log in to view images




    For example, it refreshes the sources. I let it go. I install an app that requires me to respring, so I do so. I then want to go back into cyida to look for something else. It wants to refresh AGAIN so i click cancel. I then end up spending the same amount of time waiting for the reloading icon go away then if I just let it go! If I want to cancel - THEN CANCEL, not display a spinning circle and make me wait LONGER.

    Same thing if I click install on a package, then click cancel because I changed my mind if I didn't want it. I then have to wait for it to "reload" AGAIN! (reloading what, its already loaded?)

    Am I the only one noticing this? Its been over a month maybe 3 by now - I thought it would be fixed by now! What up with that? Anyone have Jay Freeman's / saurik's email address?

    -Scott
  2. RazorLeafs

    RazorLeafs New Member

    Joined:
    Mar 15, 2009
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    yep. i hate that fking reloading data SOOOO much
    Cydia does it all the time
  3. SkylarEC

    SkylarEC Super Moderator Emeritus Staff Member

    Joined:
    Sep 19, 2007
    Messages:
    6,642
    Likes Received:
    129
    It's like using OS X, but without all the beach balls! *That's right I said it!*

    Cydia does a lot with its data. So much more than Installer ever tried to do pre Cydia.
  4. iCrap

    iCrap Active Member

    Joined:
    Jan 4, 2009
    Messages:
    2,639
    Likes Received:
    4
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    Why cant it run in the background?
  5. SumDaii

    SumDaii Active Member

    Joined:
    Nov 17, 2008
    Messages:
    6,297
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPod touch
    yeah, that'd be sooooooo much better!
  6. sublimepua

    sublimepua New Member

    Joined:
    Jan 4, 2009
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    I might just become an installer fan in that case.....
  7. Chrisschulz

    Chrisschulz New Member

    Joined:
    Jan 20, 2009
    Messages:
    892
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    i thought installer was basically dead? not usefull?
  8. RazorLeafs

    RazorLeafs New Member

    Joined:
    Mar 15, 2009
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    yeah. installer is dead, there's only a few files
  9. sublimepua

    sublimepua New Member

    Joined:
    Jan 4, 2009
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    screw it. ill use installapp from ripdev. that works.
  10. sdschramm

    sdschramm Member

    Joined:
    Jan 27, 2008
    Messages:
    534
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    Installer would rock if there was a way for it to pick up all the cydia aps - if Installer would display BOTH kinds of sources, then installer would be the dead winner!
    ------------------double post merged------------------
    I'd just like to know why this "feature" was added - like I said, a few months ago before the major upgrade, this would not happen and it was much faster!

Share This Page