Cydia Problem

Discussion in 'iOS Jailbreak & Cydia' started by cheeseyogurtmonkey, Jan 16, 2010.

  1. cheeseyogurtmonkey

    cheeseyogurtmonkey New Member

    Joined:
    Aug 19, 2009
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3G (Black)
    ok im on 3.1.2 firmware using the blackra1n jailbreak. I was having some issues with a cydia app so i decided to reinstall cydia to solve the problem. After i reinstalled it, all the packages i had before didnt show up in cydia. they still worked fine but how do i make cydia recognize that i have them install?
  2. cheeseyogurtmonkey

    cheeseyogurtmonkey New Member

    Joined:
    Aug 19, 2009
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3G (Black)
    does anyone know how to fix this problem?
  3. -lkv-

    -lkv- New Member

    Joined:
    Mar 16, 2010
    Messages:
    1,106
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 4 (White)
    Cyfix, mobileterminal
  4. narwal13

    narwal13 Active Member

    Joined:
    Oct 12, 2009
    Messages:
    3,070
    Likes Received:
    6
    Device:
    5G iPod touch
    Or you can re-add your sources. I don't think Cydia keeps them after uninstalling Cydia.
  5. cheeseyogurtmonkey

    cheeseyogurtmonkey New Member

    Joined:
    Aug 19, 2009
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3G (Black)
    im pretty sure they did, but i still cant see packages in cydia that i had downloaded before the reinstallation, i can see ones after though
  6. stuff2music

    stuff2music Member

    Joined:
    Sep 21, 2007
    Messages:
    139
    Likes Received:
    0
    Device:
    4G iPod touch
    Do you have SSH?
  7. cheeseyogurtmonkey

    cheeseyogurtmonkey New Member

    Joined:
    Aug 19, 2009
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3G (Black)
  8. cheeseyogurtmonkey

    cheeseyogurtmonkey New Member

    Joined:
    Aug 19, 2009
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3G (Black)
    can i fix it through ssh?
  9. cheeseyogurtmonkey

    cheeseyogurtmonkey New Member

    Joined:
    Aug 19, 2009
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3G (Black)
  10. razor1559

    razor1559 New Member

    Joined:
    Jan 4, 2010
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Device:
    3G iPod touch
    You could but it would take along time if you got the way to just adding them manually

Share This Page