Cydia not working after 3.0 Jailbreak

Discussion in 'iPod touch Firmware 3.0 Jailbreak' started by phl33t, Jul 2, 2009.

  1. phl33t

    phl33t New Member

    Joined:
    Mar 19, 2009
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPod touch
    I have a first gen iPod Touch, and just updated to 3.0 and jailbroke with PwnageTool on OS X. The procedure worked fine, and my iPod boots and works normally, but Cydia will not work. It launches, and gives the dialog asking "Who are You?" (User, developer etc.), but when I select any one of these, it simply closes. I have tried rebooting many times, but I cannot get it to work.

    Also, Icy works fine somehow...

    Another issue I have is that none of the apps I checked to be installed in PwnageTool are appearing on the springboard. They appear in the installed list in Icy, but I can't launch them.

    If anyone has any advice, that would be great.

    Edit: After installing one app in Icy, the other apps preinstalled work (Cydia still doesn't though).
  2. Patrekeosully88

    Patrekeosully88 New Member

    Joined:
    Jun 16, 2009
    Messages:
    54
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone



    Sometimes weird things happen when you install cydia with icy. Rejailbreak without icy and see if that works
  3. phl33t

    phl33t New Member

    Joined:
    Mar 19, 2009
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPod touch
    Ok thanks i did that and everything works fine now. Why do they keep it there if it causes problems for so many people...

Share This Page