Cydia Help!!!

Discussion in 'iPod touch 2G Jailbreak: redsn0w, 24kpwn, etc.' started by Elibelly, Feb 5, 2009.

  1. Elibelly

    Elibelly New Member

    Joined:
    Feb 5, 2009
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Help! I keep getting wierd error messages when I try to download from ispaz and bigboss. It tells me that it can't find URL and host unreachable.
    Any ideas I could really use help.
    ****it was working this morning ad randomly stopped working an hour ago
  2. xX_HaCkZzZ_Xx

    xX_HaCkZzZ_Xx New Member

    Joined:
    Jan 19, 2009
    Messages:
    144
    Likes Received:
    0
    are you sure your connected to the internet ?
  3. Elibelly

    Elibelly New Member

    Joined:
    Feb 5, 2009
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Yes I am. I'll try again but I pretty sure I have full wifi
  4. xX_HaCkZzZ_Xx

    xX_HaCkZzZ_Xx New Member

    Joined:
    Jan 19, 2009
    Messages:
    144
    Likes Received:
    0
    try removing those sources and re-installing them
  5. Elibelly

    Elibelly New Member

    Joined:
    Feb 5, 2009
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    I tried that by clicking modify then reinstall, as well as clicking modify and remove, clicking remove brings up same error messages
  6. jmanprousk

    jmanprousk New Member

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    352
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
  7. Mr Monopoly

    Mr Monopoly Member

    Joined:
    Jan 19, 2009
    Messages:
    391
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 4S (Black)
    Your lucky... i cant even turn mine on...

    Please Register or Log in to view images

  8. fastfreddy101

    fastfreddy101 New Member

    Joined:
    Jan 31, 2009
    Messages:
    276
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    reboot the ipod and/or reset your network settings i had this before
  9. Elibelly

    Elibelly New Member

    Joined:
    Feb 5, 2009
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    I have rebooted.it's a pain to reapply redsnow though. I recognized another problem that might be happening. When I open cydia it says cache error at the top then goes away, don't know what that is.I'll try redoing my network settings
    ------------------double post merged------------------
    k I tried re doing my network settings and it doesn't work
    When cydia loads it shows a black bar at the top that says downloading release then it says could not find HTTP 104 or something, then when I try to install something it says host unreachable many times. Help!
  10. mrod009

    mrod009 New Member

    Joined:
    Oct 11, 2008
    Messages:
    56
    Likes Received:
    0
    same thing here.

Share This Page