Cydia error?

Discussion in 'iPod touch 2G Jailbreak: redsn0w, 24kpwn, etc.' started by Dabone, Sep 13, 2009.

  1. Dabone

    Dabone Well-Known Member

    Joined:
    Sep 24, 2008
    Messages:
    2,231
    Likes Received:
    48
    Device:
    4G iPod touch
    I just refreshed cydia the other day and it was weird.
    Thats the first time it's ever happened.
    Then it happened again.
    I have the pictures attatched.

    Attached Files:

  2. Soutar_3DG

    Soutar_3DG Member

    Joined:
    Mar 29, 2009
    Messages:
    296
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    cydia does this to tell you what sources haven't loaded
  3. Dabone

    Dabone Well-Known Member

    Joined:
    Sep 24, 2008
    Messages:
    2,231
    Likes Received:
    48
    Device:
    4G iPod touch
    I tried to reload, but it didn't work.
  4. LssThanThree

    LssThanThree Active Member

    Joined:
    Jan 21, 2009
    Messages:
    1,943
    Likes Received:
    3
    Device:
    iPhone 5 (Black)
    They are probably down?
  5. Dabone

    Dabone Well-Known Member

    Joined:
    Sep 24, 2008
    Messages:
    2,231
    Likes Received:
    48
    Device:
    4G iPod touch
    That makes sense.

    Any other reasons? Now it is only imobilecinema.
  6. koyut

    koyut Member

    Joined:
    Aug 19, 2009
    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    Device:
    4G iPod touch
    same error with me only for imolecinema repo
  7. Dabone

    Dabone Well-Known Member

    Joined:
    Sep 24, 2008
    Messages:
    2,231
    Likes Received:
    48
    Device:
    4G iPod touch
    me to now

Share This Page