Customize issue with Dev Team jailbreak

Discussion in 'iOS Jailbreak & Cydia' started by fbp_fg2, Feb 5, 2008.

  1. fbp_fg2

    fbp_fg2 New Member

    Joined:
    Oct 26, 2007
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    First, I used ipodtouchmaster's jailbreak, but I found that SummerBoard did not work. So I redid the whole thing and used the Dev Team jailbreak. SummerBoard works great now, but Customize is not working. It worked with the ipodtouchmaster jailbreak though. I can go in and select, but it doesn't seem to be saving or applying what I want. Is there some way that I can fix this or is it just going to have to be a trade off. Any help is appreciate.
  2. fbp_fg2

    fbp_fg2 New Member

    Joined:
    Oct 26, 2007
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Any suggestions at all please?
  3. maraca2020

    maraca2020 New Member

    Joined:
    Feb 5, 2008
    Messages:
    444
    Likes Received:
    3
    I'm also having the same problem
  4. micaheljcaboose

    micaheljcaboose Well-Known Member

    Joined:
    Jan 20, 2008
    Messages:
    1,855
    Likes Received:
    82
    customize doesnt work in 1.1.3, Sylar made a change to it and posted it on the ipodtouchfans repo.
    add this source: www.touchrepo.com/repo.xml
    then find customize, one of them says the contact is skylar. download that and everything will work except for manual reorder(which you dont need) and number of dock icons.
  5. kryptide

    kryptide New Member

    Joined:
    Feb 29, 2008
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    I am having this same problem. Customize runs fine, as in no crashes and it recognizes images i upload (ie battery image). But when i select it and press 'OK', it doesnt 'stick'. its still the same old slider, battery..etc.

    i tried out the skyler-repo deal, but it didnt work. same issues.

    has anyone found a solution to this yet?

    oh, and i am running 1.1.3 Dev Team Jail break

    Edit: i did notice that my 'Customize' folder is in '/private/var/root/Library' ..is that correct?
  6. SkylarEC

    SkylarEC Super Moderator Emeritus Staff Member

    Joined:
    Sep 19, 2007
    Messages:
    6,642
    Likes Received:
    129
    That's because I removed my modded version of Customize from my Repo.
  7. kryptide

    kryptide New Member

    Joined:
    Feb 29, 2008
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    oh, heh that makes sense. is it removed for good?

Share This Page