Crashing after a White Screen

Discussion in 'iOS Emulators' started by Cam, Jan 25, 2008.

  1. Cam

    Cam Active Member

    Joined:
    Dec 18, 2007
    Messages:
    1,208
    Likes Received:
    3
    Device:
    iPhone 4S (White)
    I install SNES4IPHONE, I put the SNES4IPHONE app in the Applications folder (Thanks to SSH), and the ROMs into the ROMs>SNES folder.

    After selecting SNES4IPHONE, I get a white screen, and it goes back to the home screen. WTF's going on?
  2. daisydukes12

    daisydukes12 New Member

    Joined:
    Dec 27, 2007
    Messages:
    35
    Likes Received:
    0
    reinstalling it might help?
  3. tripacer

    tripacer New Member

    Joined:
    Jan 12, 2008
    Messages:
    66
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPod touch
    i had the same problem. Just set permissions to 755 for every single file in the folder.

    That should do the trick.
  4. nohfournoh

    nohfournoh New Member

    Joined:
    Dec 28, 2007
    Messages:
    154
    Likes Received:
    0
    where do u go to change the permissions ?
  5. phonebook

    phonebook New Member

    Joined:
    Dec 2, 2007
    Messages:
    52
    Likes Received:
    0
    When u ssh, right click on the files and select properties
  6. nohfournoh

    nohfournoh New Member

    Joined:
    Dec 28, 2007
    Messages:
    154
    Likes Received:
    0
    i use total commander... so what would i do ?
  7. nohfournoh

    nohfournoh New Member

    Joined:
    Dec 28, 2007
    Messages:
    154
    Likes Received:
    0
    any help ?
  8. fernfung

    fernfung New Member

    Joined:
    Dec 14, 2007
    Messages:
    104
    Likes Received:
    3
    right click there should come up a little window...
    there should be "preferences" or something like that
  9. nohfournoh

    nohfournoh New Member

    Joined:
    Dec 28, 2007
    Messages:
    154
    Likes Received:
    0
    uhmm wow thats very specific ...


    what should i be doing this is ?
    Toaol comander ? on my ipod ? on windows ?

    What !?!?

    How do i change permissions ?!
  10. linkinlistener

    linkinlistener New Member

    Joined:
    Jan 27, 2008
    Messages:
    83
    Likes Received:
    1
    you can't on total commander. just dl Term-vt100 from the installer and type in: chmod -R a+x /Applications/*

    that'll do the trick

Share This Page