Could not activate cellular data network

Discussion in 'iPhone' started by legion, Feb 24, 2010.

  1. legion

    legion Member

    Joined:
    Feb 15, 2008
    Messages:
    145
    Likes Received:
    1
    Device:
    iPhone 3GS (Black)
    I thought that this was one of the main selling points of AT&Ts network. However this is extremely frustrating. Whenever im using and edge/3g connection to browse the internet or go on facebook or whatever my phone will not let me recieve calls or text messages. When im on the phone it wont let me browse the web or facebook. On safari i get a "could not activate cellular data network error" and then it pops up something about "safari cannot open the webpage and unknown error has occured". Has anyone else had this problem? Its really quite retarded and a solution would be very much appreciated!!!!
    ------------------double post merged------------------
    Bump, help please
  2. APV

    APV Well-Known Member

    Joined:
    Jan 22, 2009
    Messages:
    3,036
    Likes Received:
    69
    Device:
    5G iPod touch
    YOU ARE JAIL-BROKEN.

    Expect problems, and if you are still on 3.0 then you will probably have problems because fresh 3.0 wasn't great at all...
  3. legion

    legion Member

    Joined:
    Feb 15, 2008
    Messages:
    145
    Likes Received:
    1
    Device:
    iPhone 3GS (Black)
    im actually on 3.1.2. And yes i realize im jailbroken... It just started sometime in the past week or so and ive been jailbroken for 7 months now
  4. J-Phone

    J-Phone Active Member

    Joined:
    Dec 1, 2009
    Messages:
    4,868
    Likes Received:
    10
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    have you changed your apn settings?
  5. legion

    legion Member

    Joined:
    Feb 15, 2008
    Messages:
    145
    Likes Received:
    1
    Device:
    iPhone 3GS (Black)
    No, unless an app i installed changed those automatically...but i haven't really installed many jailbroken apps recently
  6. J-Phone

    J-Phone Active Member

    Joined:
    Dec 1, 2009
    Messages:
    4,868
    Likes Received:
    10
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    no i mean have you inputed the correct apn that your provider gave you?
  7. magic8ball88

    magic8ball88 Active Member

    Joined:
    Sep 9, 2009
    Messages:
    2,123
    Likes Received:
    2
    Device:
    iPhone 4S (White)
    You're so negative and that doesn't give a solution at all.

    I had this happen to me but a reboot fixed it. It could also be problem with AT&T.
  8. legion

    legion Member

    Joined:
    Feb 15, 2008
    Messages:
    145
    Likes Received:
    1
    Device:
    iPhone 3GS (Black)
    I tried restoring network settings. I'll try rebooting it next, but i find it dumb that one of AT&T's main selling points in their ads doesnt work...atleast not for me hahaha
  9. J-Phone

    J-Phone Active Member

    Joined:
    Dec 1, 2009
    Messages:
    4,868
    Likes Received:
    10
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    call att and ask for apn setting
  10. legion

    legion Member

    Joined:
    Feb 15, 2008
    Messages:
    145
    Likes Received:
    1
    Device:
    iPhone 3GS (Black)
    Where would I put an apn setting in at?

Share This Page