Clockscreen Weather

Discussion in 'iPod touch' started by Renteura, Feb 24, 2009.

  1. Renteura

    Renteura Member

    Joined:
    Jan 28, 2009
    Messages:
    227
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    Whoo, I feel stupid asking this, but in Clockscreen, how do you change your location for the weather function? I have it set I my town on the Apple settings, but I can't figure out how to change it on CS. Thanks in advance for helping out a noob. >>
  2. Ohfoohy

    Ohfoohy Active Member

    Joined:
    Dec 26, 2008
    Messages:
    1,482
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    In the configureme file on the 1st var= thing put your City, State.
    If that doesn't work then put your zip code.
  3. Switch

    Switch New Member

    Joined:
    Nov 25, 2007
    Messages:
    120
    Likes Received:
    0
  4. Ohfoohy

    Ohfoohy Active Member

    Joined:
    Dec 26, 2008
    Messages:
    1,482
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
  5. Switch

    Switch New Member

    Joined:
    Nov 25, 2007
    Messages:
    120
    Likes Received:
    0
    lol missed that. my bad
  6. Ohfoohy

    Ohfoohy Active Member

    Joined:
    Dec 26, 2008
    Messages:
    1,482
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    No problem.

    Please Register or Log in to view images

  7. Chrisschulz

    Chrisschulz New Member

    Joined:
    Jan 20, 2009
    Messages:
    892
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    Just a heads up for next time, this should be in the jailbroken iPod touch section.
    Yayy 300th post
  8. Renteura

    Renteura Member

    Joined:
    Jan 28, 2009
    Messages:
    227
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    ;A;
    Sorry, a mod can move it if they want.
  9. motograter

    motograter New Member

    Joined:
    Feb 9, 2008
    Messages:
    90
    Likes Received:
    0
    // if using the default, Apple/AccuWeather parser (originally from Leopard's Weather.wdgt)
    var locale = "Revere, MA" //e.g. 'Defiance, Ohio'|'Moscow, Russia'|'Ledyard, AT'|'London, UK'

    The bold/Underlined is what you want to modify to your location.

Share This Page