Changing Carrier on 2.2

Discussion in 'iPod touch Firmware 2.X Jailbreak' started by Totally 1337, Nov 22, 2008.

  1. Totally 1337

    Totally 1337 Active Member

    Joined:
    Mar 27, 2008
    Messages:
    3,966
    Likes Received:
    17
    Device:
    iPhone 4S (Black)
    Hey everyone. I jailbroke 2.2, and did the thingy to get StreetView.

    NOW, instead of saying "iPod", its says "Searching..." and then "No Service"

    How do i change this??

    I tried makeitmine and it did not work!!

    Please Register or Log in to view images



    Ideas?

    Please Register or Log in to view images

  2. Ipodtouch97

    Ipodtouch97 Banned

    Joined:
    Jun 24, 2008
    Messages:
    980
    Likes Received:
    0
    hah i guess your ipod thinks its an iphone since you changed the N45.plist thingy
    you are going to have to take it out i guess
  3. bwilking

    bwilking New Member

    Joined:
    Feb 28, 2008
    Messages:
    94
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPod touch
    I understand thats just how it is for now. Im holding out for a more elegant solution

    Please Register or Log in to view images

  4. Totally 1337

    Totally 1337 Active Member

    Joined:
    Mar 27, 2008
    Messages:
    3,966
    Likes Received:
    17
    Device:
    iPhone 4S (Black)
  5. Ari.

    Ari. Active Member

    Joined:
    Jan 8, 2008
    Messages:
    3,347
    Likes Received:
    3
    Device:
    iPad
    if you can, search for 'searching' in the plist and change the string to 'iPod'
  6. Totally 1337

    Totally 1337 Active Member

    Joined:
    Mar 27, 2008
    Messages:
    3,966
    Likes Received:
    17
    Device:
    iPhone 4S (Black)
    in which plist?
  7. Gitykins

    Gitykins Banned

    Joined:
    May 16, 2008
    Messages:
    3,760
    Likes Received:
    1
    Good luck

    Please Register or Log in to view images

  8. Totally 1337

    Totally 1337 Active Member

    Joined:
    Mar 27, 2008
    Messages:
    3,966
    Likes Received:
    17
    Device:
    iPhone 4S (Black)
    Awesome man thanks!!

    But is it ok if i do the commands from WinSCP?
  9. Gitykins

    Gitykins Banned

    Joined:
    May 16, 2008
    Messages:
    3,760
    Likes Received:
    1
    Just don't do the the su and alpine ones.

    edit: but you will need Erica Utilities
  10. Totally 1337

    Totally 1337 Active Member

    Joined:
    Mar 27, 2008
    Messages:
    3,966
    Likes Received:
    17
    Device:
    iPhone 4S (Black)
    haha i tried doing the su/alpine things from WinSCP and it just froze

    Please Register or Log in to view images



    so now im using MobileTerminal.

    Thanks again!

    Please Register or Log in to view images

Share This Page