Capture Screenshot Help

Discussion in 'iOS Jailbreak & Cydia' started by carsonauto, Apr 26, 2008.

  1. carsonauto

    carsonauto New Member

    Joined:
    Dec 27, 2007
    Messages:
    67
    Likes Received:
    3
    When I start capture, it gives me the capture slash screen or whatever, but then crashes.
  2. Fooli

    Fooli New Member

    Joined:
    Feb 13, 2008
    Messages:
    371
    Likes Received:
    1
    Device:
    iPod touch
    I have the same problem!

    Please Register or Log in to view images

  3. ZMOBtiger

    ZMOBtiger New Member

    Joined:
    Mar 5, 2008
    Messages:
    731
    Likes Received:
    3
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    I use capture and am on 1.1.3 and have no problems with it loading...do ya'll have the 100Apple folder in /var/mobile/Media/DCIM ? Permissions on the Capture.app set to 755?
  4. Fooli

    Fooli New Member

    Joined:
    Feb 13, 2008
    Messages:
    371
    Likes Received:
    1
    Device:
    iPod touch
    I figured out what you need!!! You have to install BSD subsystem first.
    And if you want to watch the pictures you will have to install Touchroll that will make a camera roll in your pictures

    Please Register or Log in to view images

  5. Darrell

    Darrell New Member

    Joined:
    Sep 20, 2007
    Messages:
    402
    Likes Received:
    1
    I have the same problem. It still crashes. I have the right folders, and BSD Subsystem. What's odd is that it was working fine before. Any ideas?
  6. SiXAXiS

    SiXAXiS Banned

    Joined:
    Dec 19, 2007
    Messages:
    1,915
    Likes Received:
    5
    Device:
    iPhone 3GS (White)
    go to Applications -> capture and change the folder to 0755 and all of its contents

Share This Page