cant see themes

Discussion in 'iPod touch 1.1.x Jailbreak' started by Surenix, Aug 12, 2008.

  1. Surenix

    Surenix New Member

    Joined:
    Jul 30, 2008
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    i downloaded 3-4 themes in Customize and when I went to my SMBPref (summerboard) to change my themes... i don't see my themes at all.

    Another problem is that when I want to change one thing like the heade battery... I downloaded one off of Customize but then when I go to both manually and auto change it.. i cant.

    do i need to install something else to get Customize working? I already have SUID FIX... anything else or...?
  2. jpga13

    jpga13 Banned

    Joined:
    Dec 4, 2007
    Messages:
    11,591
    Likes Received:
    435
    Device:
    iPad 3
    This seems like forever ago but most likely you don't have a the folder in the correct directory or you don't have a symlink between root and mobile if I recall.

    I don't have any devices still on 1.1.5 or lower so I can't check to be sure. There is a fix in gojohnnyboi's and khaos' repos. Let me see if I can find one of the old guides I wrote and double check.

    Ok, add the folder customize to /private/var/Library/Customize

    or add the following sources and run the fix.

    gojohnnyboi.890m.com/repo.xml SMB Link/ Permissions
  3. Surenix

    Surenix New Member

    Joined:
    Jul 30, 2008
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    i dont have winscp installed on this pc and i tried gojohnnyboi.890m.com/repo.xml but it doesnt weork...

    Please Register or Log in to view images

    help?
  4. jpga13

    jpga13 Banned

    Joined:
    Dec 4, 2007
    Messages:
    11,591
    Likes Received:
    435
    Device:
    iPad 3
    khaos139.890m.com/repo.xml

    Add that repo and make sure you refresh sources when done. The is a fix called Library Symlink or something like that.
  5. Surenix

    Surenix New Member

    Joined:
    Jul 30, 2008
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    works great! although i cant use like different batteries for the status bar. thanks a lot budd.

Share This Page