can't run games

Discussion in 'Gameboy Advance emulator (gpSPhone)' started by kyrokeroh, Nov 5, 2008.

  1. kyrokeroh

    kyrokeroh New Member

    Joined:
    Nov 4, 2008
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    can someone help me? when I run a game it says it doesn't have a gameboy advanced or whatever
  2. epqr

    epqr Member

    Joined:
    Nov 9, 2007
    Messages:
    673
    Likes Received:
    1
    Device:
    iPod touch
    try to be more specific. do you have the gba bios?
  3. kyrokeroh

    kyrokeroh New Member

    Joined:
    Nov 4, 2008
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
  4. Led

    Led Banned

    Joined:
    Jan 27, 2008
    Messages:
    1,975
    Likes Received:
    1
    seach gba_bios.bin (can't like because of legality issues), ssh into your ipod and drop it in with all the other gpsphone files.
  5. dashwood03

    dashwood03 New Member

    Joined:
    Oct 17, 2008
    Messages:
    671
    Likes Received:
    0
    try to search.
  6. breakkdown

    breakkdown Active Member

    Joined:
    Mar 19, 2008
    Messages:
    1,225
    Likes Received:
    1
    Device:
    iPod touch
    need bios file for the gba emulator to function properly.
  7. dashwood03

    dashwood03 New Member

    Joined:
    Oct 17, 2008
    Messages:
    671
    Likes Received:
    0
    there are lot of apps at the appstore.

    why playing gameboy? XD
  8. Totally 1337

    Totally 1337 Active Member

    Joined:
    Mar 27, 2008
    Messages:
    3,966
    Likes Received:
    17
    Device:
    iPhone 4S (Black)
    its free....
  9. deathcorefan2

    deathcorefan2 New Member

    Joined:
    Oct 8, 2008
    Messages:
    220
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPod touch
    same problem..i know its illegal to post on here the bios thing, but can someone pm me and help me out? please?

Share This Page