Cant put JB 2gen iTouch into DFU mode.

Discussion in 'iPod touch' started by deanne57, Apr 14, 2009.

  1. deanne57

    deanne57 New Member

    Joined:
    Apr 14, 2009
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    okay so I downloaded some stuff that I shouldnt have ( I didnt mean too!!) on Cydia and when I turned it off it never turned back on! My (Windows) computer doesnt reciginise it, it doesnt show up on my computer or on iTunes.
    heres what Ive tried:
    -holding power + home buttom for 10+ seconds
    -holding power
    -holding home
    -holding power+ home for (5,8,10,+) seconds then releasing power for 15+ seconds.

    Nothing works it wont turn on at all. Ive even tried smaking it. No luck, please please help!! And I dunno if I put this in the write section!
  2. mikec1985

    mikec1985 Active Member

    Joined:
    Dec 22, 2007
    Messages:
    2,558
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPad
    You are doing it a little wrong. Hold down home and power for approx. 10 seconds, then let go of power and keep holding home till in DFU.
  3. Jacob

    Jacob Well-Known Member

    Joined:
    Mar 2, 2009
    Messages:
    4,943
    Likes Received:
    122
    Hold them for 15 seconds then hold just home for 15 seconds. This should work. If not just try to rejailbreak it with redsn0w and see what happenes.
  4. deanne57

    deanne57 New Member

    Joined:
    Apr 14, 2009
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    it doesnt work.
  5. Jacob

    Jacob Well-Known Member

    Joined:
    Mar 2, 2009
    Messages:
    4,943
    Likes Received:
    122
    This:
    Doesn't work??
  6. deanne57

    deanne57 New Member

    Joined:
    Apr 14, 2009
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    no, seriously it doesnt work at all! Its totally screwed.
  7. Jacob

    Jacob Well-Known Member

    Joined:
    Mar 2, 2009
    Messages:
    4,943
    Likes Received:
    122
    Try to jailbreak it with redsn0w...
  8. deanne57

    deanne57 New Member

    Joined:
    Apr 14, 2009
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    doesnt it have to go into DFU mode to rejailbreak? because I tried to rejailbreak it through QuickFreedom and that didnt work.
  9. Jacob

    Jacob Well-Known Member

    Joined:
    Mar 2, 2009
    Messages:
    4,943
    Likes Received:
    122
    Try redsn0w dude. You might already be in dfu mode. If that doesn't work leave the pod for a few days and you never know... It might work.
  10. deanne57

    deanne57 New Member

    Joined:
    Apr 14, 2009
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Oh! Redsn0w WORKED! I LOVE YOU! THAnks

    Please Register or Log in to view images

Share This Page