Can't pick between 1 or 2

Discussion in 'Jiggy Runtime Development' started by SixSixSix, Feb 7, 2009.

  1. SixSixSix

    SixSixSix New Member

    Joined:
    Oct 4, 2008
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Could you help me please?

    I'm trying to make a guessing game (note: it's my 1st app) which you have to choose between two bowls. One of them is the right one. My only problem is to make a code that crates value that can be from both 1 or 2. The rest is OK. Please help and I'll give credit on the end of the app!!!
  2. SmoothTroopa

    SmoothTroopa Member

    Joined:
    Mar 14, 2008
    Messages:
    949
    Likes Received:
    1
    Device:
    iPad 2 (Black)
    why the f****** hell would you want to write something in jiggy?
    Its like from the times of ancient people who worshiped their little banana gods
  3. SixSixSix

    SixSixSix New Member

    Joined:
    Oct 4, 2008
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    If you're going to talk here, it's to help, not to say s***.
  4. PAEz

    PAEz New Member

    Joined:
    Jan 29, 2008
    Messages:
    201
    Likes Received:
    10
    I havent had a 1.1.4 iTouch for ages and so dont do jiggy anymore (god i miss it) but heres a little help....

    Dont forget that Jiggy is Javascript so you can look at any js tutorial to get your answers most of the time. You just have to change the html crap to the jiggy way.....so basically any display or input stuff (Im sorry I cant help you with this as I havent used Jiggy for ages and I have a shocking memory).

    With that in mind have a look at this tutorial.....
    http://www.elated.com/articles/fun-with-random-numbers/
    ...atleast this can teach you about how to generate random numbers
  5. SixSixSix

    SixSixSix New Member

    Joined:
    Oct 4, 2008
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Thanks! That helped a lot! But now I'm with another doubt. I'm going to post it soon... Again, thank you very much!

Share This Page