Can't Open Cydia

Discussion in 'iPod touch' started by friedmannn, Mar 27, 2009.

  1. friedmannn

    friedmannn New Member

    Joined:
    Jan 14, 2009
    Messages:
    186
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    I can't open Cydia on my jailbroken iPod touch 2G! I just installed CyDelete, so I think that might have something to do with it... what should I do?
  2. The Crow

    The Crow Banned

    Joined:
    Feb 19, 2009
    Messages:
    504
    Likes Received:
    0
    Why do you want Cydelete??? Cydia is what you need and want if anything, I don't understand why people change what ain't broken?? All you need with a Jailbroken iPod is Cydia/Winterboard/and WinSCP and the knowledge to use them with SSH and other programs like, dTunes/Terminal/and maybe BosPreffs.
  3. charlieiscool12

    charlieiscool12 New Member

    Joined:
    Dec 27, 2008
    Messages:
    1,502
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    will it open for a second then say loading then crash?
  4. friedmannn

    friedmannn New Member

    Joined:
    Jan 14, 2009
    Messages:
    186
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    Yes it says "Loading Data" and it shows the tabs at the bottom, then crashes like right after.
  5. Raider

    Raider New Member

    Joined:
    Feb 24, 2009
    Messages:
    48
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    CyDelete allows you to delete Cydia Apps like App Store apps.

    Sorry if I'm stating the obvious, but Cydia (especially older versions) needs wi-fi to work anywhere near properly. Also, have you tried a respring (if you don't know how to respring, just reboot, it works too, it's just slower)?
  6. friedmannn

    friedmannn New Member

    Joined:
    Jan 14, 2009
    Messages:
    186
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    Ok. I'm not a newb. I was the first one to publicly release a method on how to change the 2G boot logo w/o restoring. I know the common fixes (remove CyDelete, respring, wifi, reboot) and none of them have worked.

Share This Page