Can't connect to wireless?

Discussion in 'iPod touch' started by super51fan, Feb 19, 2008.

  1. super51fan

    super51fan Well-Known Member

    Joined:
    Nov 23, 2007
    Messages:
    2,464
    Likes Received:
    54
    Device:
    iPod touch
    ok so i got a router for my house. I was so excited. but the only problem is it cant connect i type in the password and i got to safari and it ays i cant connect to server. i have searched arounf for this and cant find a strait forword answer.
    im using a linksys router.
    any help is appriciated.
    thanks
    -Super51fan
  2. FluxBox

    FluxBox New Member

    Joined:
    Dec 27, 2007
    Messages:
    737
    Likes Received:
    14
    When you connect in settings, let it sit until the icon appears in the status bar. It'll appear, just wait for it.
  3. super51fan

    super51fan Well-Known Member

    Joined:
    Nov 23, 2007
    Messages:
    2,464
    Likes Received:
    54
    Device:
    iPod touch
    ok i did that but it still wont work
  4. Axis

    Axis Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Dec 2, 2007
    Messages:
    6,288
    Likes Received:
    133
    Device:
    iPhone 4S (White)
    Open cmd (you're on windows, right?)

    type in "ipconfig"

    Look where it says

    "Router:"

    type in that number into your browser window.

    A login thing should popup. The username is usually the SSID (network name) or admin. The password, by default is usually password.

    * You may have changes the password in setup.

    Look around for wireless security, and the key should be there.
    1 person likes this.
  5. super51fan

    super51fan Well-Known Member

    Joined:
    Nov 23, 2007
    Messages:
    2,464
    Likes Received:
    54
    Device:
    iPod touch
    whare does it say router this is what i get

    Attached Files:

    • cmd.jpg
      cmd.jpg
      File size:
      13.5 KB
      Views:
      53
  6. Axis

    Axis Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Dec 2, 2007
    Messages:
    6,288
    Likes Received:
    133
    Device:
    iPhone 4S (White)
    Sorry, I meant default gateway.

    PS - In your sig I think you mean 1000th post.
  7. super51fan

    super51fan Well-Known Member

    Joined:
    Nov 23, 2007
    Messages:
    2,464
    Likes Received:
    54
    Device:
    iPod touch
    ok thanks
    opps that sucks i didnt even notice
    edit where do i type the number in????
  8. htrapz

    htrapz New Member

    Joined:
    Jan 21, 2008
    Messages:
    395
    Likes Received:
    2
    Device:
    iPod touch
    I had the same problem so all I did was restart the router and it was connected!
  9. Go Avalanche

    Go Avalanche Banned

    Joined:
    Jan 25, 2008
    Messages:
    1,336
    Likes Received:
    28
    all i did is go to system summary type in the codes aka ip adreess dns blah blah
  10. rodalgo

    rodalgo New Member

    Joined:
    Feb 19, 2008
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    I need help with mine, still havent resolved issue

    I've been battling with this for a week now!!!
    My wifi was working fine, til I decided to jail break it (from 1.1.3 to 1.1.1) then it stopped working, i thought it was cuz i jail broke it, but saw alot of the ppl had the same trouble. I've tried many things, putting it back to 1.1.3, restarting my router(I have a D-link), trying to connect to another wifi, didn't try what dude up there said cuz mines dlink and i know username is admin, and i know my wep and all but............. idunno im sick of this.. any help pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Share This Page