Cant access safari, youtube or itunes store

Discussion in 'iPod touch' started by Dallas Cowboys#1, Jan 12, 2008.

  1. Dallas Cowboys#1

    Dallas Cowboys#1 New Member

    Joined:
    Jan 12, 2008
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    ok, we have 2WIRE945 and i entered the password. i got connected and i have a strong signal. But when i try to go to safari it says cant find server, when i go to youtube it says cannot connect to youtube, and the same for itunes. I dont know what to do i have tried alot of things... can someone please help me? try to guide me through it????
  2. Danls92

    Danls92 Super Moderator Emeritus Staff Member

    Joined:
    Oct 22, 2007
    Messages:
    5,097
    Likes Received:
    209
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    Did you try the DNS fix (go to Settings> Your Network's Settings> Set DNS to the same thing as Router)?
  3. Dallas Cowboys#1

    Dallas Cowboys#1 New Member

    Joined:
    Jan 12, 2008
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    i cant do that because the router and the dns line are blank the only ones that have something are the ip and the subnetmask... i do not know what to do and i have been trying for hours... do you have any advice???
  4. Danls92

    Danls92 Super Moderator Emeritus Staff Member

    Joined:
    Oct 22, 2007
    Messages:
    5,097
    Likes Received:
    209
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    Try hitting renew lease or getting closer to the router.
  5. Dallas Cowboys#1

    Dallas Cowboys#1 New Member

    Joined:
    Jan 12, 2008
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0

    Please Register or Log in to view images

    that didnt work.. how do you find out the dns or the router?? and do you know the 2wire ip adress and the subnet mask. For ip i have 169.254.36.92 and for subnet i have 255.255.0.0... do you have anything else in mind that might work
  6. JOVOCOP66

    JOVOCOP66 New Member

    Joined:
    Jan 12, 2008
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    ya, i just got mine today and the same thing is happening to me. it has full bars, so really good connection but it says cant find server

    Please Register or Log in to view images

  7. Dallas Cowboys#1

    Dallas Cowboys#1 New Member

    Joined:
    Jan 12, 2008
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    yeah..i dont know what to do... i really want to acceess safari and that stuff but it wont let me... what do you have do you have 2wire or the other one... what is your dns and router???
  8. JOVOCOP66

    JOVOCOP66 New Member

    Joined:
    Jan 12, 2008
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    i unplugged my router and replugged it and know it shows my dns router ip adress and subnet mask but it still doesnt work
  9. JOVOCOP66

    JOVOCOP66 New Member

    Joined:
    Jan 12, 2008
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    i tried it again and it worked . finally after like 6 hours

    Please Register or Log in to view images

    Please Register or Log in to view images

  10. singhello

    singhello New Member

    Joined:
    Jan 14, 2008
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0

    Same to me. I got my iPod Touch retored. Then this nightmare happened. I haven't resolve it and also don't know what's wrong. My Wi-Fi setting is messy and even I correct it according my router setting, still not work.

Share This Page