Cannot get 1.1.3 installed via JB1.1.3 for Mac

Discussion in 'iPod touch Firmware 1.1.3 Discussions' started by mgnyc11, Jan 25, 2008.

  1. mgnyc11

    mgnyc11 New Member

    Joined:
    Jan 24, 2008
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    I have a 1.1.1 JB iTouch. I have downloaded the jb1.1.3 and run it via root and everything goes well. When I go to Installer.app, i do not see the upgrade. in Phuc, I see the firmware on the iPhone. It seems like everything is working, but this last step. Does anyone have any advice? I appreciate the help.
  2. tomsabin

    tomsabin New Member

    Joined:
    Oct 10, 2007
    Messages:
    405
    Likes Received:
    4
    That's as far as I get.. (with a Mac too..)
  3. Jodymitoma

    Jodymitoma New Member

    Joined:
    Dec 19, 2007
    Messages:
    1,422
    Likes Received:
    9
  4. Jodymitoma

    Jodymitoma New Member

    Joined:
    Dec 19, 2007
    Messages:
    1,422
    Likes Received:
    9
    Okay, did you guys follow these instructions?... If not, try it out.

    Please Register or Log in to view images



  5. mgnyc11

    mgnyc11 New Member

    Joined:
    Jan 24, 2008
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Yes, that is exactly what I am using.
  6. mgnyc11

    mgnyc11 New Member

    Joined:
    Jan 24, 2008
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Yeah, thats exactly what I have done. I copied the jbb113 folder to / (root) and have run the Run_This via terminal. I see the file on iPhuc, but the installer app is not showing up. Is thier possibly a manual way to do this (put the installer for 113 on manually)?
  7. Anderzander

    Anderzander New Member

    Joined:
    Jan 25, 2008
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Sorry for the dumb question - but how do I run the file via terminal?

    What command do I type in?
  8. Dis

    Dis Banned

    Joined:
    Sep 30, 2007
    Messages:
    214
    Likes Received:
    0
    Tomsabin, I'm having the same problem as you, i'm on a mac also.
    I've restored it a couple of times aswell, but still no luck :/
    Can somebody PM me with help?
    Thanks

Share This Page