cannot allocate memory??

Discussion in 'iPod touch' started by juiceman23, Sep 27, 2008.

  1. juiceman23

    juiceman23 New Member

    Joined:
    Aug 1, 2008
    Messages:
    86
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPod touch
    alright so when I'm connected to my works wi-fi but when I try going on safari, it says operation could not be completed, cannot allocate memory... Or something like that
    Now, I tried the spoofmac thing
    I can't put the router in the DNS field because there's nothing in the router field
    Any one got another solution???
  2. murphmanny

    murphmanny Banned

    Joined:
    Sep 19, 2007
    Messages:
    5,250
    Likes Received:
    3
  3. juiceman23

    juiceman23 New Member

    Joined:
    Aug 1, 2008
    Messages:
    86
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPod touch
    tried all that still doesnt work
  4. Blaze_Blaster

    Blaze_Blaster Member

    Joined:
    Jan 17, 2008
    Messages:
    557
    Likes Received:
    1
    Device:
    iPod touch
    try the 6 r's xD

    retry, reset, reboot, restore, relax, return to apple store
  5. brisingr

    brisingr New Member

    Joined:
    Jun 25, 2008
    Messages:
    1,290
    Likes Received:
    0
    reset network settings, reboot.
  6. danny999911

    danny999911 New Member

    Joined:
    Nov 14, 2007
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPod touch
    This happened when I used the wifi swich thing that you can install on the springboard. Jest tap it again to swich wifi on.
  7. piratetom95

    piratetom95 New Member

    Joined:
    Jun 17, 2008
    Messages:
    644
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPod touch
    make sure your date and time are correct

Share This Page