Can someone please help! Open SSH not appearing!

Discussion in 'Gameboy Advance emulator (gpSPhone)' started by tndunganh, Jan 7, 2008.

  1. tndunganh

    tndunganh New Member

    Joined:
    Jan 4, 2008
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    When I try to connect my ipod to the CuteFTP program, It always have this error message "ERROR:> [1/8/2008 6:44:34 AM] Can't read from control socket. Socket error = #10054". When I change the port to 22, this comes up "ERROR:> [1/8/2008 6:49:23 AM] Timeout (60000 ms) occurred on receiving server response.
    STATUS:> [1/8/2008 6:49:23 AM] Waiting 30 seconds...
    " . I think its because my OpenSSH is not on. When I install the OpenSSH from installer, it was not on the home screen of my ipod touch! Can someone please help!!!!!!!!!
  2. kholdilocks

    kholdilocks Member

    Joined:
    Dec 31, 2007
    Messages:
    273
    Likes Received:
    3
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    I have no experience with CuteFTP, but I have WinSCP and it works. Try that instead, and SSH does not appear on my springboard either, but i can SSH into my iPod still. So I don't think that it's supposed to show up.
  3. adonald10

    adonald10 New Member

    Joined:
    Jan 6, 2008
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Go to installer- install- all programs- then scroll down until you get to Services and install that. That should pull it up on services. Do you have BSBD subsystem?
  4. tndunganh

    tndunganh New Member

    Joined:
    Jan 4, 2008
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Yea I have BSBD subsystem but the SSH is not appearin on my home screen!
  5. kholdilocks

    kholdilocks Member

    Joined:
    Dec 31, 2007
    Messages:
    273
    Likes Received:
    3
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    Again, SSH does not have to appear on your springboard.
  6. tndunganh

    tndunganh New Member

    Joined:
    Jan 4, 2008
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Alrite thanx guys! I got it workin! I uninstall the CuteFTP and install it again and it worked

    Please Register or Log in to view images

Share This Page