Can someone please confirm

Discussion in 'iPod touch Firmware 3.0' started by jordskee, Jun 16, 2009.

  1. jordskee

    jordskee Member

    Joined:
    Apr 28, 2008
    Messages:
    681
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    Hello, can someone please confirm that i can upgrade a beta 3.0 to Beta GM without any problems.

    thanks!
  2. Alok

    Alok New Member

    Joined:
    Jan 13, 2009
    Messages:
    1,337
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    Yes
    I heard that the 3.0 public (tomorrow) is slightly different!
    So I recommend waiting
  3. Axis

    Axis Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Dec 2, 2007
    Messages:
    6,288
    Likes Received:
    133
    Device:
    iPhone 4S (White)
    Agreed, whether that rumor is true or not, at this stage "T minus (however many hours)" why not wait?
  4. jordskee

    jordskee Member

    Joined:
    Apr 28, 2008
    Messages:
    681
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    Yeah i was planning on waiting, so as i can see hellrider& alok you have the betas so i think i might wait to see how it goes lol
  5. franky_402

    franky_402 New Member

    Joined:
    Feb 10, 2009
    Messages:
    242
    Likes Received:
    0
    yeah with only a hour or so left just wait
  6. Alok

    Alok New Member

    Joined:
    Jan 13, 2009
    Messages:
    1,337
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    At least 2 hours...
  7. kirch21

    kirch21 New Member

    Joined:
    Jul 23, 2008
    Messages:
    125
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    definatly do wait!
  8. Alok

    Alok New Member

    Joined:
    Jan 13, 2009
    Messages:
    1,337
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    Yep! 2 hrs, 15mins to go

    I live like 15mins away from Cupertino

    Please Register or Log in to view images

  9. jordskee

    jordskee Member

    Joined:
    Apr 28, 2008
    Messages:
    681
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    so guys did it work fine?
    What did you do to updgrade? Option/shift select? Dfu?

    Please help!

    THANSK!

Share This Page