Can someone help me?

Discussion in 'iPod touch' started by Candycane123, May 26, 2009.

  1. Candycane123

    Candycane123 New Member

    Joined:
    Aug 8, 2008
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPod touch
    Basically what's happening is everytime I plug my iPod Touch in the computer it recognises it fine, then when it goes to sync it my pc freezes completely and I have to restart, it works fine on everybody else's computer just not mine has anyone had that problem and can you help me?

    Please Register or Log in to view images

    Thanx
  2. Joe Rossignol

    Joe Rossignol Community Manager Staff Member

    Joined:
    Jan 9, 2008
    Messages:
    11,500
    Likes Received:
    1,268
    Device:
    iPhone 5 (Black)
    What operating system are you using?
    What version of iTunes are you using?
    Which USB protocol are you using (USB 1.0, 2.0?)
  3. Candycane123

    Candycane123 New Member

    Joined:
    Aug 8, 2008
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPod touch
    Windows Xp, I was using the latest version of Itunes that doesn't work, but i deleted it and now Im trying use mediamonkey but that crashes too and the usb protocol is 2.0
  4. Ipod Touch Fanatic

    Ipod Touch Fanatic New Member

    Joined:
    Apr 3, 2009
    Messages:
    86
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPod touch
    I had this problem. I had to remove the 2.0 drivers and run it with the 1.0 drivers
  5. Candycane123

    Candycane123 New Member

    Joined:
    Aug 8, 2008
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPod touch
    :S that's confusing me though it works fine on other computer, how does that work tho cause I thought you needed USB 2.0
  6. Ipod Touch Fanatic

    Ipod Touch Fanatic New Member

    Joined:
    Apr 3, 2009
    Messages:
    86
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPod touch
    No

    You can use 1.0 fine. I got pissed off and eventually i found the answer and it said remove 2.0 drivers. Not sure if that will be the same for you because i had just installed them on both my laptops. (same make and model)

Share This Page