Can Someone help me PWN? Im Stuck!

Discussion in 'iPod touch Firmware 2.X Jailbreak' started by Clownassasin, Jul 21, 2008.

  1. Clownassasin

    Clownassasin New Member

    Joined:
    Feb 17, 2008
    Messages:
    2,546
    Likes Received:
    13
    Device:
    2G iPod touch
    Ok, I have windows and am in the middle of trying to PWN my ipod touch. I have downloaded the ******* and am done, so i already have the 2.0 custom. What I did is that I restored my ipod on my moms computer( since she already has iTunes 7.5 on there) and then i also PWNED my ipod on that computer since winpwn was not working for me on this computer, so then after that I came over to my computer and am trying to pwn my ipod. I keep getting errors (1600) and (1601) I get these when I shift+ click restore and it starts up but will hang at preparing for restore and thats when i get the errors

    can someone please help me?
  2. jatoskep

    jatoskep New Member

    Joined:
    Jul 19, 2008
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    I had that problem with my iPhone and it turned out I had not actually Pwn'd it with pwnage tool. Are you sure that you successfully pwned it?
  3. Steaps

    Steaps New Member

    Joined:
    Oct 24, 2007
    Messages:
    5,074
    Likes Received:
    41
    Device:
    iPod touch
    http://blog.iphone-dev.org/post/42858313/thanks-for-waiting
  4. Clownassasin

    Clownassasin New Member

    Joined:
    Feb 17, 2008
    Messages:
    2,546
    Likes Received:
    13
    Device:
    2G iPod touch
    but I have WINDOWS! lol but ill try pwning it again
    ------------------double post merged------------------
    OK, I pwned it again on 1.1.4 and it still gave me the same error when i tried to load the 2.0 custom firmware an error has occurred (1600)
  5. danwguy

    danwguy New Member

    Joined:
    Jan 23, 2008
    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    did you completely restore to 1.1.4 before pwning with winpwn?
  6. Clownassasin

    Clownassasin New Member

    Joined:
    Feb 17, 2008
    Messages:
    2,546
    Likes Received:
    13
    Device:
    2G iPod touch
    nevermind! i got it, everythings ok now! it turns out, i didnt have to put my ipod into dfu mode

    Please Register or Log in to view images

    lol

Share This Page