Can I include Winterboard into the FW?

Discussion in 'iPod touch' started by tskalex, Mar 31, 2009.

  1. tskalex

    tskalex New Member

    Joined:
    Jan 10, 2009
    Messages:
    57
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3GS (White)
    Hey

    as I couldnt install Winterboard I have the idea to include it into FW. I already have a FW with Installer and Cydia in there. How can I include Winterboard?
    I only have the Winterboard.deb file, but I could copy the files that are installed on iPod.

    How can I do this?
  2. NobleRooster

    NobleRooster New Member

    Joined:
    Dec 30, 2008
    Messages:
    215
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    My question is why would you? It's nothing but finding it in Cydia once you jailbreak then rebooting your ipod. :/

    Maybe you could elaborate on why it couldn't install.

    Please Register or Log in to view images

  3. Nathan B

    Nathan B Active Member

    Joined:
    Dec 12, 2008
    Messages:
    3,061
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 5 (Black)
    Maybe he doesn't have wi-fi?
  4. mitchell209

    mitchell209 Active Member

    Joined:
    Jan 21, 2009
    Messages:
    8,024
    Likes Received:
    5
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    But then how would he get the themes on?

    Oh, wait, nevermind.
    But if you're going to do something like that, then get iFunbox to put the themes on your iPod.
  5. iamkewl

    iamkewl Banned

    Joined:
    Nov 9, 2008
    Messages:
    1,924
    Likes Received:
    0
    ssh .
  6. NobleRooster

    NobleRooster New Member

    Joined:
    Dec 30, 2008
    Messages:
    215
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    Ah, true, didn't think about that. :/
  7. Nathan B

    Nathan B Active Member

    Joined:
    Dec 12, 2008
    Messages:
    3,061
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 5 (Black)
    or iPhoneBrowser
  8. GeorgeJQ

    GeorgeJQ Member

    Joined:
    Feb 23, 2009
    Messages:
    405
    Likes Received:
    0
    Device:
    4G iPod touch
    how does he ssh if he has no wi-fi

    maybe use cyder?
  9. Nathan B

    Nathan B Active Member

    Joined:
    Dec 12, 2008
    Messages:
    3,061
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 5 (Black)
    just use iPhonebrowser, it doesn't need wi-fi
  10. tskalex

    tskalex New Member

    Joined:
    Jan 10, 2009
    Messages:
    57
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3GS (White)
    I dont have wifi, so i cannot install it

Share This Page