Can I Change the "No Sim" Carrier?

Discussion in 'iPhone' started by SomaliMahamed, Jan 2, 2010.

  1. SomaliMahamed

    SomaliMahamed Member

    Joined:
    Mar 23, 2009
    Messages:
    475
    Likes Received:
    7
    Device:
    iPhone 5 (White)
    Well I hate seeing "No Sim" every time I start my iPhone.
  2. jmwerkus

    jmwerkus Active Member

    Joined:
    Apr 9, 2009
    Messages:
    3,030
    Likes Received:
    17
    Device:
    iPhone 5S
    its somewhere in springboard.strings
  3. atomicmufin

    atomicmufin Banned

    Joined:
    Jun 5, 2008
    Messages:
    1,549
    Likes Received:
    1
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    @jim

    i dont think it is. pretty sure its in N45AP.plist in your springboard.app dir.
    you'll need to convert it from binary to edit it.
  4. Fo Sho

    Fo Sho Banned

    Joined:
    Dec 21, 2009
    Messages:
    162
    Likes Received:
    0
    Device:
    3G iPod touch
    Cydia
    Search: MakeItMine
    Install
    Open
    Type what you would like it to say
    Tap 'Carrier'
    Exit the app
    there ya go


    Much easier than editing PLists
  5. atomicmufin

    atomicmufin Banned

    Joined:
    Jun 5, 2008
    Messages:
    1,549
    Likes Received:
    1
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    oh yeah...
  6. jmwerkus

    jmwerkus Active Member

    Joined:
    Apr 9, 2009
    Messages:
    3,030
    Likes Received:
    17
    Device:
    iPhone 5S
    no make it mine doesnt work on the no sim thing... and im positive its in springboard.strings
  7. atomicmufin

    atomicmufin Banned

    Joined:
    Jun 5, 2008
    Messages:
    1,549
    Likes Received:
    1
    Device:
    iPhone 4 (Black)
  8. SomaliMahamed

    SomaliMahamed Member

    Joined:
    Mar 23, 2009
    Messages:
    475
    Likes Received:
    7
    Device:
    iPhone 5 (White)
    Well can anyone find the name in Springboard.Springs?? So I can make a carrier.

Share This Page